• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žádost o akademika na Furien Servery
Nick ve hře: Yellow^^Aimbat;
Nick na fóru: PanFerko
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 19
SteamID: STEAM_0:0:71233860
Sekce, kde chcete akademika: Furien servery
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=224966
Proč chci akademika: Vždy se na serveru najdou lidi, co rádi porušují pravidla, tak bych jim chtěl zatopit. Jelikož mám steam tak je to výhodnější, protože vím, jak se dělají screeny a takové nahlašování kempů a TXT problém určitě nebude. A navíc s dokončenou akademií je větší šance uspět u žádost o práva na daný server, na kterého žádám akademika. Na steamu mám odehraných sice 11 hodin, ale na nonsteamu sem odehrál asi 65 hodin, takže vím co nahlásit a co ne.
Prohřešky: Jediný ban byl na 30 minut za kemp, ale to byla moje blbá hloupost, která byla rázem odměněna. Teď už hraji úplně normálně. Potom sem dostal ban na 10 minut na CoD za BG u plantu, který sem však oznámil v sekci stížnosti na adminy jako ban neoprávněný.
To je vše
díky za přečtení 
Nick na fóru: PanFerko
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 19
SteamID: STEAM_0:0:71233860
Sekce, kde chcete akademika: Furien servery
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=224966
Proč chci akademika: Vždy se na serveru najdou lidi, co rádi porušují pravidla, tak bych jim chtěl zatopit. Jelikož mám steam tak je to výhodnější, protože vím, jak se dělají screeny a takové nahlašování kempů a TXT problém určitě nebude. A navíc s dokončenou akademií je větší šance uspět u žádost o práva na daný server, na kterého žádám akademika. Na steamu mám odehraných sice 11 hodin, ale na nonsteamu sem odehrál asi 65 hodin, takže vím co nahlásit a co ne.
Prohřešky: Jediný ban byl na 30 minut za kemp, ale to byla moje blbá hloupost, která byla rázem odměněna. Teď už hraji úplně normálně. Potom sem dostal ban na 10 minut na CoD za BG u plantu, který sem však oznámil v sekci stížnosti na adminy jako ban neoprávněný.
To je vše

-
SendyPlankton - Spamerův sluha
[Přijat] Žádost o akademika na Furien Servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika na Furien Servery
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1