• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o akademika na Furien Servery
Nick ve hře : B3zzubk4
Nick na fóru : B3zzubk4
Odkaz na profil : ucp.php
Věk : 13.5. 2002 (13 let)
Steam ID : STEAM_0:1:37581491
Sekce, kde chcete akademika: Furien servery
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=5942#
Proč chci akademika : Pokaždé se někdo najde kdo nehraje spravedlivě a porušuje pravidla a kazí ostatním hráčům hru tak bych mu vtom chtěl zabránit
. Aby ostatní hráči mohli hrát normálně. A navíc s dokončenou akademií je větší šance uspět u žádost o práva na daný server, na kterého žádám akademika.I když vím že Akademik nemůžu banovat atd. Takže budu takový "tajný špión" , který bude hlásit cheatující hráče
.
Prohřešky : Několik banů na Base Builder 2 za porušování pravidel . Možná jsem dostal ještě nějaké další tak zato se omlouvám .
To je všechno
Děkuji za přečtení 
Nick na fóru : B3zzubk4
Odkaz na profil : ucp.php
Věk : 13.5. 2002 (13 let)
Steam ID : STEAM_0:1:37581491
Sekce, kde chcete akademika: Furien servery
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=5942#
Proč chci akademika : Pokaždé se někdo najde kdo nehraje spravedlivě a porušuje pravidla a kazí ostatním hráčům hru tak bych mu vtom chtěl zabránit

Prohřešky : Několik banů na Base Builder 2 za porušování pravidel . Možná jsem dostal ještě nějaké další tak zato se omlouvám .
To je všechno

-
B3zzubk4 - CS:GO Server Admin
[Zamítnuto] Žádost o akademika na Furien Servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika na Furien Servery
Ahoj
tohoto hráče taky poznám. Vždy když je na serveru bordel, napíše na steam. Jenže i já tam nebývám pořád.
I když mu občas pusa ujede, je ochoten pomáhat.
Takže bych hráče DOPORUČIL na tento post
Z mojí strany vše
S pozdravem
Pan Ferko
tohoto hráče taky poznám. Vždy když je na serveru bordel, napíše na steam. Jenže i já tam nebývám pořád.
I když mu občas pusa ujede, je ochoten pomáhat.
Takže bych hráče DOPORUČIL na tento post

Z mojí strany vše
S pozdravem
Pan Ferko
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
Re: Žádost o akademika na Furien Servery
Až příště budeš někomu dávat doporučení, proklepni si ho pořádně, protože doporučuješ omáčky, narovinu, radši nepiš příště nic.
Stačila mi první strana tvého chatu, máš pěknou slovní zásobu, ale já takovou nechci.
Taktéž máš 2 týdny na nápravu, uvidím příště takový strašný chat, který obsahuje nadávky, tak toho akademika dostaneš asi až na další Vánoce, lock
Stačila mi první strana tvého chatu, máš pěknou slovní zásobu, ale já takovou nechci.
Taktéž máš 2 týdny na nápravu, uvidím příště takový strašný chat, který obsahuje nadávky, tak toho akademika dostaneš asi až na další Vánoce, lock
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1