• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žádost o Akademika na JB serverech
• Nick ve hře: JumpTra1ning
• Nick na fóru: JumpTra1ning
• Odkaz na profil: jumptra1ning-u60120.html
• Věk: 12
• SteamID: STEAM_0:1:169176478
• Sekce kde chcete Akademika: Jailbreak
• Odkaz na váš Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6844
• Proč chci akademika? Někdy si zajdu na JB, a co tam nevidim? FK,Nadržování,MFK,Speedhack a další. Proto proti tomuhle chci bojovat jak jsem řekl už minule. Začinám být aktivnější víc a víc (Ale nejsem zase už takovej nerd jak minule)
• Moje prohřešky na GS nebo jinde: No, nehraju skoro nikde jinde než na GS takže asi tak. Na JB mam par banu za MFK,FK a takovéto věcičky
No, pak 2 bany za SH před 2 roky ale jsem již plně poučen protože jsem za to musel dát 2x VIP ale to je vedlejší. To jsem ještě hrál s jednim nejmenovaným hráčem a dělali jsme blbosti 
• Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano byl, nechal jsem se odebrat schválně kvůli škole a protože mě to už moc nebavilo, ale jinak teď jsem již plně vybaven a připraven nahlašovat
Pokud by jsi potřeboval jako ověření nebo něco takového jako nahlásit 5 hráčů jako to bývá u admin přihlášek tak není problém.
Hezký zbytek dne.
• Nick na fóru: JumpTra1ning
• Odkaz na profil: jumptra1ning-u60120.html
• Věk: 12
• SteamID: STEAM_0:1:169176478
• Sekce kde chcete Akademika: Jailbreak
• Odkaz na váš Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6844
• Proč chci akademika? Někdy si zajdu na JB, a co tam nevidim? FK,Nadržování,MFK,Speedhack a další. Proto proti tomuhle chci bojovat jak jsem řekl už minule. Začinám být aktivnější víc a víc (Ale nejsem zase už takovej nerd jak minule)

• Moje prohřešky na GS nebo jinde: No, nehraju skoro nikde jinde než na GS takže asi tak. Na JB mam par banu za MFK,FK a takovéto věcičky

• Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano byl, nechal jsem se odebrat schválně kvůli škole a protože mě to už moc nebavilo, ale jinak teď jsem již plně vybaven a připraven nahlašovat
Pokud by jsi potřeboval jako ověření nebo něco takového jako nahlásit 5 hráčů jako to bývá u admin přihlášek tak není problém.
Hezký zbytek dne.
Counter Strike 1.6
VIP: Dust#1
Akademik: 26. září 2018 Mód: JB
Akademik+: 30. října 2018 Mód: JB
____________________________________________________________________________________
CS:GO
VIP: Jailbreak servery
Jailbreak Rank: Gold Nova Master
VIP: Dust#1
Akademik: 26. září 2018 Mód: JB
Akademik+: 30. října 2018 Mód: JB
____________________________________________________________________________________
CS:GO
VIP: Jailbreak servery
Jailbreak Rank: Gold Nova Master
-
notjump - Drbna
[Přijat] Žádost o Akademika na JB serverech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1