• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o akademika na JB7
Nick ve hře: KjuMe
Nick na fóru: KjuMe
Odkaz na profil: ucp.php?i=profile
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:1:68486718
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1513
Proč chci akademika: Chci na akademika protože na jailbreaku dělá hrozně moc lidí bordel a to uhlídat není lehké, pořád být online 24H nejde to vím ale pokusím se. Proto bych se chtěl výhradně starat o JB7 protože tam jsem denně 5H minimálně
+ mám EVIP výhody. Už mě nebaví pořád kidi u CT co nemají mik nebo jim nejde rozumět popřípadně FK, MFK. Děkuji dopředu za odpověď
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Bany za MFK, FK, nadávky na admina, reklama.
Nick na fóru: KjuMe
Odkaz na profil: ucp.php?i=profile
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:1:68486718
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1513
Proč chci akademika: Chci na akademika protože na jailbreaku dělá hrozně moc lidí bordel a to uhlídat není lehké, pořád být online 24H nejde to vím ale pokusím se. Proto bych se chtěl výhradně starat o JB7 protože tam jsem denně 5H minimálně

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Bany za MFK, FK, nadávky na admina, reklama.
-
KjuMe - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o akademika na JB7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika na JB7
KjuMe píše:Proč chci akademika: Chci na akademika protože na jailbreaku dělá hrozně moc lidí bordel a to uhlídat není lehké, pořád být online 24H nejde to vím ale pokusím se. Proto bych se chtěl výhradně starat o JB7 protože tam jsem denně 5H minimálně+ mám EVIP výhody. Už mě nebaví pořád kidi u CT co nemají mik nebo jim nejde rozumět popřípadně FK, MFK. Děkuji dopředu za odpověď
Absolutne NESÚHLASÍM s tým, aby človek ako ty dostal práva na JB. Ten bordel na servery robíš ty, viď bany ktoré dostávaš pravidelne za MFK, či nadávky hráčom alebo adminom.
Neovládaš pravidlá a práva v tvojom prípade by znamenali len povyšovanie a vysmievanie ostatným.
Keby mi denne na teba nechodilo aspoň 5 pmiek či ťa môžem prísť zabanovať na server, tak by som možno uvažovala aj nad tým, že sa chceš zmeniť.
Za mňa jednoznačne obrovské NIE
-
Ivankaaa - Zkušený
Re: Žádost o akademika na JB7
Hmm, hodně si protiřešíš víš to?
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1