• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] žadost o akademika
Nick ve hře: KennyS
Nick na fóru: KesinnKa
Věk: 18
STEAM_0:1:125597546
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=204678
Proč chci akademika: Chcel by som pomocť adminom aby nemali moc roboty. Som aktívny na serveroch. Keď niekto robí bordel napíšem niekomu z admínov koho mám na steame v priateľoch aby tak prišiel urobiť poriadok. Na servery sa snažím udržovať pokoj čo by mi mohol dosvedčiť aj nY vždy keď príde na server sa ma spýta či je všetko v poriadku takže mi doveruje. Ak by ste ma prijali do akadémie určite by som napravil chyby ktorých sa teraz občas dopúšťam ale vždy keď tú chybu urobím snažím sa to napraviť.
Ďakujem
Nick na fóru: KesinnKa
Věk: 18
STEAM_0:1:125597546
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=204678
Proč chci akademika: Chcel by som pomocť adminom aby nemali moc roboty. Som aktívny na serveroch. Keď niekto robí bordel napíšem niekomu z admínov koho mám na steame v priateľoch aby tak prišiel urobiť poriadok. Na servery sa snažím udržovať pokoj čo by mi mohol dosvedčiť aj nY vždy keď príde na server sa ma spýta či je všetko v poriadku takže mi doveruje. Ak by ste ma prijali do akadémie určite by som napravil chyby ktorých sa teraz občas dopúšťam ale vždy keď tú chybu urobím snažím sa to napraviť.
Ďakujem

-
KesinnKa - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] žadost o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žadost o akademika
Žádná změna oproti dřívějška, takže zamítnuto znovu, tentokrát na 1,5 měsíce. Požádáš si ještě jednou dříve, než máš, dostaneš 2,3,6 měsíců, rok, 2, 5 let až to nebude perma.
Lock
Lock
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1