[Přijat]Žádost o akademika.

Příspěvekod Parrot21 » 20 srp 2016, 14:02

Nick ve hře: CyklistaBezKola -HARAMBE-

Nick na fóru: Parrot21

Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198145687041

Věk: 14

Steam ID: STEAM_0:1:92710656

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=39710

Proč chci akademika: Akademika bych chtěl abych všem dokázal to že se jde zbavit své černé minulosti a dostat se na tu správnou stranu dříve než bude pozdě.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal jsem 3 bany za FK a 4 bany za MFK z toho 2 akademií a jeden za kill v grabu co jsem neudělal ale nechci to řešit.

Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS: Jmenuji se Šimon a hraju fotbal už od svých 6-ti let. Nejdál jsem to dotáhl do první ligy v mladších žácích a do nejlepšího brankáře v kraji. Žiju ve vesnici poblíž Berouna jménem Svatá kde hraju svoje oblíbené CS:GO a servery od GameSites které jsou mojí zábavou mimo tréninky a chození ven se psem. Od mé poslední žádosti uběhlo 14 dní a za tu dobu jsem do PP nahlásil 9 zabanovaných hříšníku a dostal jsem se na novou hodnost "Amatér". Pak jsem si také přečetl většinu témat na fóru v sekci pravidel a sám jsem tam jednu přidal abych už nikdy nepochybil při hraní na jailbreaku. Na server jsem se dostal přes kamarádá co měl EVIP na jailbreaku v 1.6 a nyní tam s ním hraju téměř každý den.

Moje doplňky k možným nesrovnalostem: V historii chatu mam 2 nadávky a to protože jsem to nezvládl a rozzuřil se ale "sráč123" a "šulda" jsou jména.
Jméno mé jest Parrot21 a můj titul zní Nejvýše postavený Papoušek.
Parrot21
Pokročilý
Pokročilý

[Přijat]Žádost o akademika.

od Rumcajz » 20 srp 2016, 14:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademika.

Příspěvekod TomMyGS » 20 srp 2016, 14:36 VIP

Přijat do akademie s podmínkou.

• Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Přihlášky