[Zamítnuto] Žádost o Akademika

Příspěvekod maktoumCZ » 10 led 2019, 20:52

nick ve hře: maktoumCZ
Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198312776259/
Věk: 13
Steam ID: STEAM_0:1:176255265
Odkaz na Váš hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=87487
Proč chci akademika: Takže, akademika bych chtěl protože bych si chtěl podat přihlášku na Admina ale ještě moc neznám pravidla tak že si nejprve chci projít celou akademií
Něco o mně: Jmenuji se Michal a bydlím ve Středočeským kraji.Je mi 13 let v únoru už 14.Rád hraji CS:GO nebo CS 1.6.Docela nerad chodím do školy.Ve svém volném čase (hned po škole) hraji na Gamesites serverech jak na CS:GO tak i CS 1.6 většinou hraji JB.Rád bych si později až budu starší zažádal o Admina ale bohužel ještě na to nemám věk a neznám moc pravidla pro to žádám o akademika
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Žádný ban jsem ještě nedostal nikde ani jiné prohřešky
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkuji předem za odpověď. Přeji krásný zbytek dne :)
Oblíbené hry ---> Counter strike 1.6, GTA V, Gta san andreas

*Užívej dokud můžeš než-li umřeš :( *
maktoumCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Žádost o Akademika

od Rumcajz » 10 led 2019, 20:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Akademika

Příspěvekod Wurst1 » 13 led 2019, 17:29

Ahoj,

na GO jailbreaku máš nahranou pouhou 1 hodinu. Nahlášení v PP také nesplňuješ a souběžně s touto přihláškou žádáš o akademika na 1.6.
Prozatím tvou žádost zamítám. Znovu si zažádej, až u nás odehraješ alespoň 20 hodin a nahlásíš 3 hráče do porušení pravidel.
Taky se mezitím rozmysli jestli chceš víc do akademie na cs:go nebo cs1.6. Potom, až se tu trochu víc rozkoukáš, budeš moct po konzultaci s nadřízeným požádat o rozšíření do jiné sekce.

Jestli máš nějaké otázky, můžeš mě kontaktovat zde na fóru soukromou zprávou.

Zamítnuto.
Wurst1
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Přihlášky