• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žádost o akademika
Nickname ve hře : Micek Pet
Nickname na fóru : micek
Odkaz na GS profil : ucp.php
Věk : 15
Steam ID: STEAM_0:0:446598168
Sekce: COD:MW #1
Odkaz na můj HLstats:hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=557923
Proč chci akademika: Často potkávám X lidí co podvádí,cheatují a neplní mod.
tak jim bych to chtěl zabránit,omezit atd... Chtěl bych pomoct portálu a serverů udržovat (čistotu) a nedávat jsem špínu (cheateři,griffeři a nadávky)
Tak aby se server/portál udržel a neodcházeli hráči a servery se nerušily. Chci aby se tam hrálo v klidu a míru. Na serveru trávím dost času více neš 3 - 4 h denně
a je fakt zajímavý co jse tam člověk dozví
Vlastním originální hru cs 1.6.
Moje prohřešky na GS nebo jinde : Dostal jsem pár banů za nadávky a ted nevím ,ale asi před 3 lety jsem dostal ban na nonsteamu za cheating ze všeho jsem se poučil a už jsem fakt dlouho nedostal ban.
Byl jsem už na Cs 1.6 akaemik zde na GS? Ne. nebyl.
Nickname na fóru : micek
Odkaz na GS profil : ucp.php
Věk : 15
Steam ID: STEAM_0:0:446598168
Sekce: COD:MW #1
Odkaz na můj HLstats:hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=557923
Proč chci akademika: Často potkávám X lidí co podvádí,cheatují a neplní mod.
tak jim bych to chtěl zabránit,omezit atd... Chtěl bych pomoct portálu a serverů udržovat (čistotu) a nedávat jsem špínu (cheateři,griffeři a nadávky)
Tak aby se server/portál udržel a neodcházeli hráči a servery se nerušily. Chci aby se tam hrálo v klidu a míru. Na serveru trávím dost času více neš 3 - 4 h denně
a je fakt zajímavý co jse tam člověk dozví

Moje prohřešky na GS nebo jinde : Dostal jsem pár banů za nadávky a ted nevím ,ale asi před 3 lety jsem dostal ban na nonsteamu za cheating ze všeho jsem se poučil a už jsem fakt dlouho nedostal ban.
Byl jsem už na Cs 1.6 akaemik zde na GS? Ne. nebyl.
- micek
- Kolemjdoucí
[Přijat] Žádost o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1