• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žádost o akademika [D34L3R ]
Nick ve hře - D34L3R
Nick na Forum - MafieDealer
Odkaz na profil - ucp.php
Můj věk - 13
Steam ID - STEAM_0:0:453451518
Sekce kde chci sloužit jako akademik - JailBreak
Odkaz na můj HLstats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=310624
Proč chci sloužit jako akademik? - Jelikož když hraju na JB#6 tak tam není admin, tím pádem se tam děje velký bordel
Např.: Lidi u CT nemají mikrofon, padají FK a MFK, hráči si zapínají cheaty...atd.
Moje prohřešky - bohužel když jsem chytnul rage tak jsem začal tak trošku nadávat tak jsem dostal ban na chat, ban k CT např. za FK nebo demenci.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS - Ano byl. Vyhozen sem byl za neaktivitu z důvodu školy a sportu.
Nick na Forum - MafieDealer
Odkaz na profil - ucp.php
Můj věk - 13
Steam ID - STEAM_0:0:453451518
Sekce kde chci sloužit jako akademik - JailBreak
Odkaz na můj HLstats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=310624
Proč chci sloužit jako akademik? - Jelikož když hraju na JB#6 tak tam není admin, tím pádem se tam děje velký bordel

Např.: Lidi u CT nemají mikrofon, padají FK a MFK, hráči si zapínají cheaty...atd.
Moje prohřešky - bohužel když jsem chytnul rage tak jsem začal tak trošku nadávat tak jsem dostal ban na chat, ban k CT např. za FK nebo demenci.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS - Ano byl. Vyhozen sem byl za neaktivitu z důvodu školy a sportu.
Svět patří těm, co se nepo$erou.
Být nenápadný neznamená být nezpozorovaný,někdy nenápadnost spočívá v tom, aby vás vidělo co nejvíce lidí.
Být nenápadný neznamená být nezpozorovaný,někdy nenápadnost spočívá v tom, aby vás vidělo co nejvíce lidí.
-
MafieDealer - Amatér
[Přijat] Žádost o akademika [D34L3R ]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1