• Stránka 1 z 1
[Z. - vlastní žádost] Žádost o akademika
Nick ve hře - Fena
Nick na fóru -Fena
Věk -36
Nemám origo ale není problém dokoupit
Sekce-survival
Chtěl bych dělat akademika popřípadě administrátora na survivalu.chtel bych pomáhat lidem při hraní a udržovat server v čistotě
Moje prohřešky-zadne nemám hrají až moc slušně
Před 4 lety jsem žádal o akademika a už moc nechybělo a mohl jsem být ve vašem týmu.potom se my pokazil PC a už jsem to neřešil.jsem převážně noční hráč hrají cca 5 hodin denně
Nick na fóru -Fena
Věk -36
Nemám origo ale není problém dokoupit
Sekce-survival
Chtěl bych dělat akademika popřípadě administrátora na survivalu.chtel bych pomáhat lidem při hraní a udržovat server v čistotě
Moje prohřešky-zadne nemám hrají až moc slušně

Před 4 lety jsem žádal o akademika a už moc nechybělo a mohl jsem být ve vašem týmu.potom se my pokazil PC a už jsem to neřešil.jsem převážně noční hráč hrají cca 5 hodin denně
-
Fena - Kolemjdoucí
[Z. - vlastní žádost] Žádost o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika
Ahoj,
nesedí mi to jedna věc. Když se koukám, akademik si už byl.
Ve tvé žádosti si psal, že ti je 30. Žádal jsi si v roce 2017, tudíž mi nějak nesedí tvůj věk.
Taky nesplňuješ jednu z podmínek- Alespoň jedno nahlášení na foru.
Pokud máš opravdu zájem o akademika, tak bych poprosila o objasnění tvého věku a aby si nahlásil aspoň jedno PP.
Pokud nevíš jak na PP, stačí napsat nějakému adminovi na serveru, určitě ti pomůže.
Až nahlásíš PP, pošli mi sem odkaz. A uvidíme co s tebou.
nesedí mi to jedna věc. Když se koukám, akademik si už byl.
Ve tvé žádosti si psal, že ti je 30. Žádal jsi si v roce 2017, tudíž mi nějak nesedí tvůj věk.
Taky nesplňuješ jednu z podmínek- Alespoň jedno nahlášení na foru.
Pokud máš opravdu zájem o akademika, tak bych poprosila o objasnění tvého věku a aby si nahlásil aspoň jedno PP.
Pokud nevíš jak na PP, stačí napsat nějakému adminovi na serveru, určitě ti pomůže.
Až nahlásíš PP, pošli mi sem odkaz. A uvidíme co s tebou.
♥
-
Kajunka - Pokročilý
Re: [V řešení] Žádost o akademika
Ahoj věk nesedí protože tenkrát bylo lepší když my bylo míň.hraci byli hodně vulgární.ano mnel jsem ho ale rozbil se my PC a už jsem to neřešil.ted jsme koupili nové PC
Děkuji za rychlou odpověď
Děkuji za rychlou odpověď
-
Fena - Kolemjdoucí
Re: [V řešení] Žádost o akademika
Ahoj.omlouvam se ale už nemám zájem.myslel jsem že už tu nejsou takoví lidé jako před 4 lety ale bohužel jsou.nemam náladu na špatné lidi.diky za pochopení a příjemnou hru
-
Fena - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1