• Stránka 1 z 1
Žádost o Akademika. Yamiseeek
Ahoj,
zdravím všechny čitatele, toto je moje žádost o akademika.
Podmínky:
Věk: neomezený ✔
Aktivita na serveru: nahraných 20 hodin na serveru ✔
Funkční mikrofón ✔
Chat: V chatu nesmí být žádné nadávky, spam a jiné blbosti. Snad ✔
Steam: Musíte mít koupenou originální hru Counter-Strike GO ✔
3 nahlásených hriešnikov v PP ✔
Žádost:
Nick ve hře: .Yam!seek
Nick na fóru: Yami
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/Yamiseeek
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:1:150829629
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=422#
Proč chci akademika: Ták... Akademika chci, protože bych chtěl omezit skupiny lidí, kteří si kompenzují své MFK a FK tady, na Jailbreacích, kdežto si v kompetu nedají ani kill. Také bych chtěl do budoucna si udělat možná práva, ale na to je čas.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: -
Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS: Ahoj, jsem Massimo, je mi 14 let a žiju v Brně. Rád hraji sporty > florbal, bavil mě i tenis, ale nejen sporty mě baví. Rád hraju počítačové hry, třeba CSGO přesně tady na GS například JBs, HG a někdy si rád zaAimuji tady na GS. Když mě občas kamarádi pozvou do Kompetu, nemám problém si s nimi zahrát.
Něco na závěř: Doufám, že se vám moje přihláška líbila. Ocením jakýkoliv názor, nebo kritiku
.
zdravím všechny čitatele, toto je moje žádost o akademika.
Podmínky:
Věk: neomezený ✔
Aktivita na serveru: nahraných 20 hodin na serveru ✔
Funkční mikrofón ✔
Chat: V chatu nesmí být žádné nadávky, spam a jiné blbosti. Snad ✔
Steam: Musíte mít koupenou originální hru Counter-Strike GO ✔
3 nahlásených hriešnikov v PP ✔
Žádost:
Nick ve hře: .Yam!seek
Nick na fóru: Yami
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/Yamiseeek
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:1:150829629
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=422#
Proč chci akademika: Ták... Akademika chci, protože bych chtěl omezit skupiny lidí, kteří si kompenzují své MFK a FK tady, na Jailbreacích, kdežto si v kompetu nedají ani kill. Také bych chtěl do budoucna si udělat možná práva, ale na to je čas.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: -
Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS: Ahoj, jsem Massimo, je mi 14 let a žiju v Brně. Rád hraji sporty > florbal, bavil mě i tenis, ale nejen sporty mě baví. Rád hraju počítačové hry, třeba CSGO přesně tady na GS například JBs, HG a někdy si rád zaAimuji tady na GS. Když mě občas kamarádi pozvou do Kompetu, nemám problém si s nimi zahrát.
Něco na závěř: Doufám, že se vám moje přihláška líbila. Ocením jakýkoliv názor, nebo kritiku

-
Yami - Zkušený
Žádost o Akademika. Yamiseeek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Akademika. Yamiseeek
Ahoj,
pokud najdete v mém chatu něco nevhodného (spam, etc.) tak se za to omlouvám, snažím se to odstranit. Často se mi to nestává, ale dávám si na to pozor.
Děkuji za pochopení
pokud najdete v mém chatu něco nevhodného (spam, etc.) tak se za to omlouvám, snažím se to odstranit. Často se mi to nestává, ale dávám si na to pozor.
Děkuji za pochopení

-
Yami - Zkušený
Re: Žádost o Akademika. Yamiseeek
žiadosť sa mi páči, ale tie 3 nahlásenia čo ja viem, sú také hŕ hŕ.
Nahlás ešte aspoň 3 nahlásenia do PP, ktoré budú už podľa vzoru ( nebude chýbať SID napr. ) a potom ma kontaktuj v Pm a odomknem ti to + zapracuj ešte na tom chate. Pomáhaj hráčom.
Zatiaľ zamietam do splnenia podmienky nahlásiť 3 nahlásenia, ktoré budú aj zabanované, Lock
Nahlás ešte aspoň 3 nahlásenia do PP, ktoré budú už podľa vzoru ( nebude chýbať SID napr. ) a potom ma kontaktuj v Pm a odomknem ti to + zapracuj ešte na tom chate. Pomáhaj hráčom.
Zatiaľ zamietam do splnenia podmienky nahlásiť 3 nahlásenia, ktoré budú aj zabanované, Lock
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1