[Zamítnuto] Žádost o Akademika / ZM Mod

Příspěvekod CapsGlock » 08 dub 2017, 13:02 VIP

Nick ve hře: DeSade

Nick na fóru: CapsGlock

Odkaz na profil: capsglock-u45759.html

Věk: 17

Steam ID: STEAM_0:1:88910278

Sekce, kde chcete akademika: BaseBuilder/Zombie

Odkaz na váš Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=8477

Proč chci akademika: Ahoj opět si žádám o akademika po dlouhé době jelikož mi vadí že na BB nechodí moc adminů a ti kteří tam přijdou a někdo napíše že se něco děje tak se ihned odpojí a toto bych chtěl napravit a držet znovu pořádek na serverech...

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Bany žádné byl sem necelých půl roku admin a pak jsem udělal osudovou chybu za což mne vedení zrušilo ale týkalo se to jen serveru GSCW (admin gether)

Něco málo o mě: Jsem normální kluk co rád hraje CS a štvou ho lidi co porušují pravidla a nikdo jim vtom nebraní děje se to občas na určitých serverech a i když je tam admin tak se nic nestane a admin se odpojí aby to nemusel řešit a řekl bych že od toho admini nejsou jsou od toho aby toto řešili a proto bych chtěl ukázat že sem měl jen chvilkový zkrat... A že pořád na adminování mám...

Hrávám na Skoro All ZM, Cod1, Cod3, F8, F1, GG1, Fun, Knife1, JB1, JB2,Trouble in Town1

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano byl a úspěšně sem akademii dokončil, byl jsem i admin necelých půl roku byl jsem docela spolehlivý snaživý ale jelikož prostě sem něco zkoušel ohledně různých programů a tak dostal sem se k programu ESP který nešel spustit na žádném serveru od Gamesites jednou jsem to zkusil na GSCW na admin getheru kde program fungoval použil jsem ho ne 3 admin getherech a na jednom mě vyčasovali a zato jsem byl zrušen dostal jsem ultimátum že si mohu zažádat zpět o práva či akademika za 2 – 3 měsíce a byl jsem zrušen někdy k 10.2.2017 co jsem zjistil že na každou nlbost se přijde od doby co mne zrušily sem program smazal a hrávám jen pro zábavu + nahlašuji hříšníky chci na serverech udržovat pořádek jako dřív a getherum už se vyhýbám...

Moc bych rád zase pomáhal na Gamesites.cz znám pravidla skoro všech serverů na 110% a tím jak mě zrušili jsem si uvědomil že takovíto lidé na server nepatří proto bych chtěl pomoci v ochraně vašeho portálu

Děkuji...
CapsGlock
Sponzor
Sponzor

[Zamítnuto] Žádost o Akademika / ZM Mod

od Rumcajz » 08 dub 2017, 13:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Akademika / ZM Mod

Příspěvekod CapsGlock » 08 dub 2017, 13:09 VIP

Jen chci dodat že mám nahráno na steamu v CS 1.6 okolo 1200 hodin a z toho 1150 hodin jen na Gamesites.CZ
CapsGlock
Sponzor
Sponzor

Re: Žádost o Akademika / ZM Mod

Příspěvekod Tommy58 » 09 dub 2017, 16:59 VIP

"Diaz": neuplynula doba, na jeho opětovné nahození na gs

Zamítnuto.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky