[Prijatá] Žádost o Event Master, Survival.

Příspěvekod Steviana » 25 dub 2015, 12:31

1. _Steviana_

2. 15

3. Ano

4. Survival

5. O prázdninách 5-7 hodin, o víkendu 3-5, Ve vytížených dnech méně.

6. Zatím žádné

7. Na jednom serveru, kde jsem byla adminka jsem prováděla jezero s WE. Nějaký hráč zapálil vedle mě TNT a já odskočila přesně v tu dobu, kdy jsem zadala //fill water 100 100 . Nemusím říkat, že spadl server a všechno se svedlo na mě. Pak také vyhazov za vlastní názor pečlivě vyřvaný do chatu. /aneb, nikdo nemá rád, když mu ukradnou nápad a pak se jím chlubí jako kdyby to stavěli sami/. Pak za tu drzost nechtít s majitelem trávit dny v chatu a poslouchat jak fňuká, že nemůže na hory.

8. Nejsem nic víc než mladé drzé, sociofobní děvče. Ráda hraju hororovky, vytvářím grafické paskvily ve photoshopu a jsem velký ochránce zvířat. Nesnáším špatnou gramatiku a arogantní lidi. Nesnáším, když mi někdo až moc nakazuje co mám dělat. Jsem vcelku neschopná podřídit se autoritě a kohokoli beru jako sobě rovného. Často používám sarkasmus, tedy dělám z lidí blbce aniž by o tom věděli. Ve volném čase kreslím na grafickém tabletu, vymýšlím hovadiny a plánuji si stavby v Minecraftu. Často vařím. Ráda sleduji duchařské horory, Spongeboba Squarepantse a seriály Dr.House a Two and half man.

9. Myslím, že proč zrovna mě by si měli v hlavě srovnat jiní, ale budiž.
Nesnáším spam, sprostá slova a moc ráda buzeruji neposlušné hráče, avšak se danou věc vždy snažím vyřešit bez Banu. Třeba tak, že použiji hráče jako levnou pracovní sílu, když nestíhám stavěti. Mám hluboké znalosti angličtiny a na serverech jsem se starala hlavně o reklamu. Na serveru chci pracovat proto, že je velká škoda, že na něj nechodí více hráčů. Povrchová znalost latiny je výhodou při příkazech ve World Editu. Ráda pořádám eventy a líbí se mi radost hráčů, když vyhrají. Jsem čistotný tvor a nepořádek nesnesu ani u sebe doma ani na serverech, které obývám. Většinu času trávím hraním s normálními hráči, takže vidím porušení pravidel či bug na blocky daleko. Mám spoustu nápadů na eventy. Víc už mě nenapadá. Možná ultranízké sebevědomí, takže kohokoliv považuji za chytřejšího než já.

10. Např. event vesnice, pokud znáte. Postaví se vesnice s domy bez dveří a spawne se tam určitý počet vesničanů. Pak se do vesnice připortují hráči. Do vesnice se vypustí zombies a úkolem hráčů je zachránit co nejvíce vesničanů. Odměna se odvíjí od počtu žijících vesničanů.
Pak také ten projekt, ale myslím, že by nebylo moudré psát sem slohovku na archu A4.

Děkuji za pozornost a pevně doufám, že dostanu šanci.
*s přáním hezkého dne, _Steviana_
Steviana
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 4
Registrován: 10 led 2015, 14:38

[Prijatá] Žádost o Event Master, Survival.

od Rumcajz » 25 dub 2015, 12:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Žádost o Event Master, Survival.

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 27 dub 2015, 20:56

PRIJATÁ!
Uživatelský avatar
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1016
Registrován: 03 říj 2014, 20:17
Bydliště: Slovensko


Zpět na Nábor Adminu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků