• Stránka 1 z 1
[Zrušen] Žádost o Mappera Worky22
Ahoj
Nick: Worky22
Věk: 24
Jak dlouho mapuju: Zhruba přes měsíc, samozřejmě se snažím zdokonalovat a vymýšlet něco co jsem neviděl.
Něco o mě: Jmenuji se Daniel mám dobrou práci, díky tomu dost času na užívání si života aj toho ztrávení času u PC.
Mapperem bych chtěl být už jen proto že cs 1.6 hraju přes 14 let a už jsem tu dost pochytil, dokážu se do toho na tolik ponořit že ztratím pojem o čase a zároveň je to pro mě zábavnější jak samotná hra.
Nick: Worky22
Věk: 24
Jak dlouho mapuju: Zhruba přes měsíc, samozřejmě se snažím zdokonalovat a vymýšlet něco co jsem neviděl.
Něco o mě: Jmenuji se Daniel mám dobrou práci, díky tomu dost času na užívání si života aj toho ztrávení času u PC.
Mapperem bych chtěl být už jen proto že cs 1.6 hraju přes 14 let a už jsem tu dost pochytil, dokážu se do toho na tolik ponořit že ztratím pojem o čase a zároveň je to pro mě zábavnější jak samotná hra.
NIKDO nerozdává tak tvrdé rány jako život. Ale NEJDE O TO, jak inkasuješ. Tady JDE O TO, kolik ran uneseš a přesto se znovu ZVEDNEŠ. Kolik ran dokážeš PŘIJMOUT a nezastaví tě. JENOM TAK SE VÍTĚZÍ! (Sylvester Stallone)
-
worky22 - Pokročilý
[Zrušen] Žádost o Mappera Worky22
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Mappera Worky22
Domluveno na TS, přijat jako Mapper s podmínkou.
-
UnyversaL - Mistr
• Stránka 1 z 1