• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Žádost o neoprávněný ban.
1.Server-Deathmatch FFA/Admin-Vasmenx/Nick- .:[Fnatic]:. VencaCZ
2. =============================================================
Trest od admina: Vasmenx
Byl udelen hraci: .:[Fnatic]:. VencaCZ
S hernim ID: VALVE_0:0:1607213784
Na serveru: website
S duvodem: MultiHack by killermacka
Delka banu: Permanentni
=============================================================
3.Takže zdravím. Už jednou jsem byl neoprávněně zabanován na serverech Cs 1.6 Gamesites pod nickem CzVenyy adminem Arcacyo. Popravdě sám nevím co se stalo. Hrál jsem poslední hru myslím na serveru Deathmach FFA dne 29.8 15:00 cca. Ban jsem dostal 29.8 v 18:13 takže absolutně nevím. Docela mě to zamrzelo protože už jsem jednou byl neprávem zabanovám a Counter Strike mě baví. Hraji aji Global Offensive na kterém mám přes 1500H.. Klidně doložím bokem. Mám Counter 1.6 koupený na steamu ale důvod proč hraji warez ? Protože když to zapnu přes steam tak mám strašně velkou obrazovku a nemůžu jít ani do nastavení nebo tak. Zkoušel jsem přeinstalovat steam hru ověřit integritu atd. Jenom tak proč hraji warez samozřejmě taky doložím řesil jsem to aji s Admine KoSso. Admin gamesiter Cs 1.6. Ale zpátky k banu Counter Strike 1.6 hraji moc let 4-5 let a musím říct že se opravdu vyznám .. Proto mě to jako mrzí, ale opravdu jsem se zasmál když jsem si přečetl důvod .... MultiHack by killermacka wtf ? Za prvé proč bych si stahoval nějaky multihack kdyz po 5 letech hraní umym strilet a za 2. Nějaká killermacka to ani nevím co to znamená a ani nevím že něco takového existuje .... Docela mě to mrzí ale jako nějakej multihack pro zamyšlení když hraje člověk hru 5 let myslíte si že má pro toho člověka smysl hackovat ? ... Předem díky ...
4. Nemám VIP
2. =============================================================
Trest od admina: Vasmenx
Byl udelen hraci: .:[Fnatic]:. VencaCZ
S hernim ID: VALVE_0:0:1607213784
Na serveru: website
S duvodem: MultiHack by killermacka
Delka banu: Permanentni
=============================================================
3.Takže zdravím. Už jednou jsem byl neoprávněně zabanován na serverech Cs 1.6 Gamesites pod nickem CzVenyy adminem Arcacyo. Popravdě sám nevím co se stalo. Hrál jsem poslední hru myslím na serveru Deathmach FFA dne 29.8 15:00 cca. Ban jsem dostal 29.8 v 18:13 takže absolutně nevím. Docela mě to zamrzelo protože už jsem jednou byl neprávem zabanovám a Counter Strike mě baví. Hraji aji Global Offensive na kterém mám přes 1500H.. Klidně doložím bokem. Mám Counter 1.6 koupený na steamu ale důvod proč hraji warez ? Protože když to zapnu přes steam tak mám strašně velkou obrazovku a nemůžu jít ani do nastavení nebo tak. Zkoušel jsem přeinstalovat steam hru ověřit integritu atd. Jenom tak proč hraji warez samozřejmě taky doložím řesil jsem to aji s Admine KoSso. Admin gamesiter Cs 1.6. Ale zpátky k banu Counter Strike 1.6 hraji moc let 4-5 let a musím říct že se opravdu vyznám .. Proto mě to jako mrzí, ale opravdu jsem se zasmál když jsem si přečetl důvod .... MultiHack by killermacka wtf ? Za prvé proč bych si stahoval nějaky multihack kdyz po 5 letech hraní umym strilet a za 2. Nějaká killermacka to ani nevím co to znamená a ani nevím že něco takového existuje .... Docela mě to mrzí ale jako nějakej multihack pro zamyšlení když hraje člověk hru 5 let myslíte si že má pro toho člověka smysl hackovat ? ... Předem díky ...
4. Nemám VIP
- CZEWenca
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Žádost o neoprávněný ban.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o neoprávněný ban.
Ahoj bol si mi čudný už od začiatku čo s tebou hrajem a veľmi ma prekvapilo ako hraješ. Ja som poprosil admina Vasmenx aby ťa zabanoval lebo ja som nemal čas .Len pripomínam že admin za preklikol a namiesto WH dal MH. Tak na deme ktoré dodám bude WH
A ešte jedna vec mňa u teba zarazila že keď som dával ban Lolke asi pred 3-4 dňami chcel si aby som sledoval ju ne teba ešte dobre že som si dával na teba pozor
http://leteckaposta.cz/360707035
Vyčasovanie dema:
03:10-nameranie
03:56-nameranie
04:02-namernie
04:12- tu je to jasné
04:38- síce bolo počuť kroky z hora ale také presné nameranie jedine s WH
06:10- nameranie za bedňou
06:44- videl že sa tam narodil hráč za bedňou tak mieril tam asi 3-4 sekundy
07:10-nameranie
08:59-otočí sa a čaká na hráča ktorí ide z hora a všimnite si ako mieri na dvere ne medzi tie dvere tam si to perfektne chcel zakryť
09:29- nameranie
09:30 sleduje hráča
09:56-nameranie
11:18-nameranie
P.S ešte adminovi ktorý bude kontrolovať demo podotýkam že ban som smeroval Vasmenxovi aby dal WH ne MH preklikol sa prepáčte v časoch hľadajte WH Ďakujem

http://leteckaposta.cz/360707035
Vyčasovanie dema:
03:10-nameranie
03:56-nameranie
04:02-namernie
04:12- tu je to jasné
04:38- síce bolo počuť kroky z hora ale také presné nameranie jedine s WH

06:10- nameranie za bedňou
06:44- videl že sa tam narodil hráč za bedňou tak mieril tam asi 3-4 sekundy
07:10-nameranie
08:59-otočí sa a čaká na hráča ktorí ide z hora a všimnite si ako mieri na dvere ne medzi tie dvere tam si to perfektne chcel zakryť

09:29- nameranie
09:30 sleduje hráča
09:56-nameranie
11:18-nameranie
P.S ešte adminovi ktorý bude kontrolovať demo podotýkam že ban som smeroval Vasmenxovi aby dal WH ne MH preklikol sa prepáčte v časoch hľadajte WH Ďakujem

-
killermacka - Mistr Yoda
Re: Žádost o neoprávněný ban.
Fůůha
Je pěkné, že umÝš střílet, ale to nás vůbec nezajímá.. Skoro bych řekl "profesionální cheater".
Ban oprávněný,
tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html, chces-unban-ihned-t61717.html

Je pěkné, že umÝš střílet, ale to nás vůbec nezajímá.. Skoro bych řekl "profesionální cheater".
Ban oprávněný,
tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html, chces-unban-ihned-t61717.html
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1