Volná diskuze o našich serverech a módech.

Žádost o novou legální frakci

Příspěvekod SmallBF » 20 črc 2019, 13:22

Ahoj Trsáku.
Hraju na serveru již nějaký ten měsíc a tak mě napadlo že bych si zažádal o svou vlastní firmu a zároveň tak přispěl serveru. Moc dobře vím že jsi teď dost zaneprázdněn s obnovením chodu serveru a PDMkem o které jsme psali. Přesto se mi nelíbí že věc která se by se mohla RPit tak hezky, se RPí stylem že si policista čupne k auto a dá despawn.
Jak si asi už mohl pochopit jedná se o složky odtahovky. Policista, Lékař či člověk který rozbil auto nebo mu došel benzín by zavolal odtahovku a ta problém vyřešila. Mám k tomu více nápadů pokud by jsi to chtěl slyšet.
Mike Bratrowski (USED DUCK).
SmallBF
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 2
Registrován: 26 kvě 2019, 14:51

Žádost o novou legální frakci

od Rumcajz » 20 črc 2019, 13:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Žádost o novou legální frakci

Příspěvekod F3N0M3N » 20 črc 2019, 15:03 VIP

Berte to čistě jako mou odpověď a názor. Vyjadřuji se čistě sám za sebe :D

Hráč, kterého jsem potkával ve hře jako osobu z "druhé strany zákona", žádá o legální frakci, nic neobvyklého.
Ale můžeš slíbit a může do tebe někdo vložit důvěru, že to bude teda legální frakce nebo bude "legální"?
Mechanici, bennys, bar, taxi, dokonce i někteří právníci, jsou legální frakce, ale je tomu skutečně tak? Podle mě úplně ne. Na základě toho tady už bylo přidáno pravidlo, které to vyloženě zakazuje policistům a EMS.
Typický příklad je Sajmoon, který si vzal taxi, že bude čistě taxikář a nevydržel to snad ani den a už jel klasicky v tom nejhorším, co můžeš.
Já bych osobně neměl nic proti tomu, aby si člověk v takovém zaměstnání přivydělal nějakou drogou například, ale když vy to musíte dělat úplně všichni a nemáte hranice. Pak to vypadá tak, že je tu každý velký mafián, co si vykrade denně 3 obchody, zastřelí 10 policistů a vidí v tom smysl RP. A bohužel mám pocit, že jediný důvod, co se týkalo nových frakcí pro hráče, bylo maskování právě nějaké podobné činnosti a způsob tam nějak "prorazit" a udělat si svůj "gang". Což bych nerad opět viděl :(
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Re: Žádost o novou legální frakci

Příspěvekod Sajmoonic » 21 črc 2019, 16:25

F3N0M3N píše:Typický příklad je Sajmoon, který si vzal taxi, že bude čistě taxikář a nevydržel to snad ani den a už jel klasicky v tom nejhorším, co můžeš.


Sice je to nepodstatné, ale vydržel jsem 4 dny úplně čistý, avšak po tom, co jsem se dozvěděl, že taxi bude na úřadu práce jsem to vzdal, dalším důvodem bylo to, že za ty 4 dny si o odvoz napsalo max. 8 lidí a jelikož tu teďka o prázdninách strávím skoro všechen svůj čas, tak mě to jednodušše přestalo bavit.
Radost musíme čerpat ne z jiných, ale ze sebe.
Uživatelský avatar
Sajmoonic
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 25
Registrován: 09 črc 2019, 13:10

Re: Žádost o novou legální frakci

Příspěvekod SmallBF » 23 črc 2019, 21:41

Jak říkám nehraji tu týden, vím jak to tu chodí a vím co se teď na serveru děje. Jakákoli organizace je na serveru tak nejvyšší příjmy bere z drog(krom PD a EMS). Myslím že více legálek by bylo jen dobře, prostě by se zavedlo pravidlo které by kompletně zakazovalo spolupráci legálek s ilegálkami mohlo by se to řešit RPčkově jako například vyhazov atd. pokud by to nefungovalo tak by se to řešilo přes bany kicky.... Pokud se jedná o slib že nebudu dělat legal společně s ilegalem tak to klidně slíbím.
SmallBF
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 2
Registrován: 26 kvě 2019, 14:51


Zpět na Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků