Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Žádost o posilnění admin týmu.

Příspěvekod Pacha » 07 bře 2017, 22:44

Název: Counter Strike 1.6/Dust2 Only 3, 81.0.217.176:27620

Ahoj, jmenuji se Pavel a velmi rád bych pomohl admin týmu na serveru Dust2 Only 3.
Nick ve hře : EESTI

Nick na fóre : Pacha

Věk : 24

Steam nick :VANJA EESTI

Steam ID: STEAM_0:1:180618068

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=17645

Žádné bany jsem nikdy nedostal, vždy řádné dodržování daných pravidel na serverech.

Něco o mě: Jsem Pavel, mám ukončené SOŠ a SOU automechanik, jsem zaměstnaný u bezpečnostní agentůry Mark Two Corporation. Zajímám se o dějiny ČR, zaměřuji se na 2.světovou válku. Mám rád vojenskou techniku. Ve svém volném čase si rád zahraju CS 1.6 a rád si zajdu s přítelkyní do kina. CS GO nehraji, mám rád klasiku.

Proč by jsme chtěl být členem admin teamu? Nehledejte v tom složitosti. Nemám rád podvádění preferuji čistou hru. Bez různých modů a cheatů , ta hra je pak rozmanitější. Admin zkušenosti jsem pobral na již dávno zrušeném admin portálu cs4you.sk kde jsem vykonával pozici hlavního administrátora. Na serveru kde bych chtěl admin práva mám VIP i EVIP. Hernímu portálu GS bych určitě chtěl pomoci z finančního hlediska. Jsem ochoten 3 lidem do měsíce zaplatit na Steamu originální hru CS 1.6 a zaplatit VIP a EVIP výhody na serverech. Dále mi nedělá problém podpořit finančně chod GS. Dále jsem četl na foru, že je dobré mít admin kamarády a být známí. Narovinu říkám že moc admin tým neznám, ale pokud mne příjmete mezi sebe, rád se seznámim. Na Steamu mi můžete kdykoliv napsat.Pokud tato žádost bude zamítnuta, jsem i nadále ochoten koupit lidem to, co jsem psal výše. Vše je jen o domluvě. Děkuji Vám

S pozdravem EESTI :-)
Pacha
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Žádost o posilnění admin týmu.

od Rumcajz » 07 bře 2017, 22:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o posilnění admin týmu.

Příspěvekod Roxtedy » 10 bře 2017, 12:36 VIP

Zdarec, nahlas mi do PP 10 ludi, ktory akymkolvek sposobom porusuju pravidla a potom napis sem do topicu.
Uvidime co bude dalej ;)
Roxtedy
Mistr
Mistr

Re: Žádost o posilnění admin týmu.

Příspěvekod Pacha » 10 bře 2017, 16:38

Děkuji za odpověď, určitě něco naházím. :-)
Pacha
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů