[Zamítnuto] Žádost o post Administrátora

Příspěvekod Tatsumi » 19 led 2015, 00:57 VIP

Zdravím, velmi rád bych rozvinul své dosavadní pravomoce z Counter.Strike 1.6 Sekce, i na MineCraft Sekci,
Z důvodu mé záliby na "kostičkách" bych chtěl požádat o rozvinutí svých pravomocí..

Zde je má přihláška dle Vzoru,,

1. DarkWai

2. 15 rok narození: 30.10.1999

3. Vlastním originální Minecraft účet.

4. Nejlépe Skyblock

5. Snažím se být co nejvíce aktivní na skyblock serveru, ale též i na Counter.Strike serveru, a jelikož mám i brigády a školu, tak jsem tam maximálně 3hodiny denně (Dříve jsem tam hrával, ale to ještě když byl takzvaný "Starý" Gamesites)

6. Žádné přestupky na Gamesites nemám,

7. Přestupky mimo Gamesites, dle mých "informací" v současné době též nemám žádné prohřešky

8. Ahoj, jmenuji se Adrian, je mi 15 a pocházím z města zvané Brno, jsem sportovní typ, baví mě míčové hry, především' vybíjená, football, basketball a mnohé další' též se označuji celkem i za "Atletický" typ, jelikož chodím 3x do posilovny a dokonce i na tréninky KravMagy, Kyokushinkai, Fitboxu a pár dalších.. Jsem člověk s klidnou hlavou a uvážlivou myslí, před konáním "vážnějších" věci se vždy zamyslím či mohu nebo ne, dále mezi mé zájmy patří holky (snad nejsem sám), sporty, video hry které obsahují zbraně, či nějaké "stavební" akce a mnohé další..

9. Proč právě Já? velmi zajimává otázka, po zamyslení mě napadá pouze pár faktů, a těmi jsou především,,
Jsem spolehlivý typ člověka s klidnou myslí (hlavou) a velice mě baví pomáhat hráčům, či admin-teamu popřípadě dá se říci komukoli kdo potřebuje pomoci, ovládám i Javu, tudiž mohu být prospěšný v případě nouze s pluginy, Javě se věnují zhruba 4 roky a myslím si že mé "zkušenosti" jsou na dobré úrovni, a dále, ovládám velmi mnoho příkazů, a to hlavně na různé minihry jako je Annihilation, Bedwars, Dragon Escape, Skyblock a mnohé další, jsem člověk který se rád učí novým věcem a v případě zájmu/potřeby jsem ochotný se naučit nové příkazy či různá pravidla a další..

10. Já osobně nestavím nějak velmi Eventy, samozřejmě když se nudím vytvářím různé eventy jako je,, "Pravda a lež", "Parkour", "Skákej nebo zemři", "PVP Earl", "Reality Deal" a mnohé další..

Jelikož mě dále nenapadá co napsat, tak ukončuji svojí žádost :)
Přeji krásný zbytek dne, s pozdravem Tatsumi.. :)
Anime ani Manga, nejsou smyslem života,, Ale dokáží nám ukázat jeho význam.. Anime je cesta životem, a život je zobrazen v Anime..

#eVIP - BaseBuilder #3, Dust Only #1, Furien #1
#VIP - Knife #2, Knife #5, Furien #4, JailBreak #5, Website, Teamspeak
Tatsumi
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] Žádost o post Administrátora

od Rumcajz » 19 led 2015, 00:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o post Administrátora

Příspěvekod xcfzd » 19 led 2015, 06:31 VIP

Ne !!!!!

[b-][/b] Aktivita (Teď jsem ji zvýšil a neviděl jsem tě vůbec),
[b-][/b] Žádal sis Admina na CS 1.6 (Public sekce) a neuběhl měsíc. A ještě sis žádal o akademika.
xcfzd
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Tatsumi » 19 led 2015, 14:47 VIP

1) A jak můžeš vědět kdy jsem tam byl a kdy ne ? :)
Například jsem tam byl včera kolem 23:15 a bylo tam zhruba 6 lidí žádný "Administrátor" :)

Přes den pracuji, a po té co příjdu domů jsem na Csku, tudiž tam dojdu zhruba večer od 18:00+ do třeba 2 hodin do rána :)

Dle času, nedá se to rozdělit všechno :) Navíc nemůžeš vědět jestli tam nehrávám i pod jiným účtem :)

Dle mého názoru je Minecraft a Counter.Strike celkem rozdílný, a nikde se nepíše nic o tom že po požádání práv na CS1.6 nemohu požádat i na MC :) Jestli ano, odkaz? :)
Anime ani Manga, nejsou smyslem života,, Ale dokáží nám ukázat jeho význam.. Anime je cesta životem, a život je zobrazen v Anime..

Tatsumi
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DarkRayCode » 19 led 2015, 15:13 VIP

Takže
Například jsem tam byl včera kolem 23:15 a bylo tam zhruba 6 lidí
Sry, ale je na prd když tam budeš jen ty a cca 6 lidi.

-Jak psal LAX , neuběhl měsíc od minulé přihlášky.
-Taky jsem te neviděl na serveru
-Aktivita

+Origo
+Prihlaska

Bohužel Nedoporučuji
                                       Discord: Viyomi#5590
                           Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
DarkRayCode
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod xcfzd » 19 led 2015, 16:52 VIP

Aha.. Někdo bude hrát v 23:15 ? Myslíš že jsme roboti ? A jak můžeš pracovat, když se pracovat může od 18.. (Jedině brigáda..) A to bys pak nechodil ani do školy ? Aha
xcfzd
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Tatsumi » 19 led 2015, 19:00 VIP

Za 1) Do mého osobního života ti vůbec nic není :) Mám dojem že v žádosti je uvedeno že chodím na brigády, a to že dělám školu dálkově ti asi nedošlo že? :) Zkus zapojit bednu, než něco napíšeš :) Arigato :)

Tatsumi
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod xcfzd » 19 led 2015, 19:40 VIP

Ach jo. Asi neznáš podmínky co ? Možná není napsáno v podminkách počkat 1 měsíc od své žádosti.. Ale je to bohužel tak.. Každej ti to řekne... Gratuluji k tvému mozku. Jde vidět že se chceš dostat jen do teamu.. A ještě být akademik a mc admin.. To se prostě nedá a netehej tu nějakou jedna šestku bo co to je.

--------------------------------------------------------------------------------

PS: gg wp bro
xcfzd
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Hurv1nek » 19 led 2015, 21:15 VIP

Máš chvilku akademika na cs a už chceš práva i na MC

Zamítám !

LOCK
Obrázek
Minecraft HLSA Obrázek
Hurv1nek