[Zamítnuto] Žádost o post Event Master

Příspěvekod Spagetta » 09 úno 2016, 12:22

Nick na serveru: Spagetta
Věk: 17
Originální MC: Ano mám
Primární server: Survival
VIP: Bohužel VIP zakoupeno nemám
Aktivita za týden: 3 - 4 Hodiny
Přestupky na Gamesites: Žádné, jsem zatím taková Tabula rasa ;)
Přestupky mimo Gamesites: No, nebudu vám lhát. Kdo si někdy nevyzkoušel nějaký ten x-ray, že? Vzpomínám si, jak jsem to poprvé spustil asi v roce 2011 na serveru Českej Pařan. Musím uznat, že to byla opravdu velká zábava. Ovšem za hloupost člověk platí a já dostal ban. Jednou jsem také dostal ban i na menším survival serveru, kde jsem se trochu pohádal s Adminem. Ale pozor, nebyla to hádka ve které padlo mnoho vulgárních slov, to ne. Ten Admin bohužel nevěděl základní příkaz jak vytvořit residenci. On se pak naštval a už to bylo - Ban.
Něco o sobě: Dobrá tedy, Jmenuji se Michal L. a bydlím v malé vesničce na Moravě. Je mi 17 let, jsem student Gymnázia Jana Amose Komenského. Za rok budu maturovat, takže to bude opravdu velká zábava. Minecraft Hraji už od verze 1.7.3 - to je ta verze kdy byly do hry přidány poprvé pistony. Takže už opravdu dlouho. Za tuhle dobrou várku let jsem nasbíral mnoho zkušeností. Zastával jsem post Admina, GM, Support, Helper a jednou take i Event Master - pravě tento post mi přirostl k srdci nejvíce. Jednou jsem dokonce byl i Adminem na serveru Minecore, což považuji za takový "vrchol" v Minecraft kariéře. Ale dlouho jsem tam nevydržel. Ono neustále odpovídat a pomáhat 100 lidem online je opravdu něco šíleného. Mezi mé koníčky patří hlavně detektoring (http://www.lovecpokladu.cz) a druhá světová válka.
Proč právě ty: Proč právě já? :D Trocho egoismu snad neuškodí :D Jak jsem už psal, zastával jsem mnoho funkcí na různých serverech. Takže mám už mnoho zkušeností. Už vím jak se vypořádat s hackery a jak je odhalit. Nebo naopak, jak uklidnit poněkud mladší hráče, aby nebyli až moc vulgární. Na serveru Pro - Gaming, který už bohužel nefunguje, jsem já a můj kamarád zastávali funkci Admina. Tam to bylo uděláno tak, že Admin byl vlastně i Event Master, což znamená, že jsme měli na práci i různé eventy. Společně jsme vytvořili tak "mocné" eventy, že hráči je požadovali neustále. Byl jsem na to vážně pyšný :D .
Event ze Singleplayeru: Zde je ten hlavní problém, v singlu jsem eventy nikdy moc nestavěl, přišlo mi to poněkud hloupé, když to nikdo jiný hrát nebude. Takže bohužel nemám žádný save s mapou. Všechno to bylo na serveru Pro - Gaming, ale ten je už pryč a všechno to zůstalo už jen v mé paměti.
Spagetta
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Žádost o post Event Master

od Rumcajz » 09 úno 2016, 12:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o post Event Master

Příspěvekod Surprice » 09 úno 2016, 14:17 VIP