• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žádost o práva/CTF/eX3mPlary
Ahoj, rád bych si požádal o práva na vašich CTF serverech.
Nick ve hře : dp aktivna zaloha
Nick na fóře : eX3mPlary
Profil na fóře : KLIK
Věk : 15
Steam nick : eX3mPlary
Steam ID : STEAM_0:1:451244010
Hlstats : KLIK
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, jiný portál ): Tak ano, dostal jsem spoustu banů za cheatovaní a snažil se to odčinit. Byl jsem v akademii, ze které jsem byl zrušen za ban(neplnění povinností serveru). Ted už mám ale čistý rejsřík a žádný ban jsem nedostal.. a ani na NS.
Něco o sobě : Jmenuji se Aleš a pocházím z menšího městečka kousek od Bruntálu. Chodím na gymnázium a jsem v prváku. Mezi mé koníčky patří bruslení, horolezectví a hraní cska
.
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych udržovat chod serverů a čistit je od cheaterů a dalších nezbedníků.
Děkuji za přečtení mé žádosti a pokud budu zamítnut tak bych rád věděl co bych měl zlepšit.
Nick ve hře : dp aktivna zaloha
Nick na fóře : eX3mPlary
Profil na fóře : KLIK
Věk : 15
Steam nick : eX3mPlary
Steam ID : STEAM_0:1:451244010
Hlstats : KLIK
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, jiný portál ): Tak ano, dostal jsem spoustu banů za cheatovaní a snažil se to odčinit. Byl jsem v akademii, ze které jsem byl zrušen za ban(neplnění povinností serveru). Ted už mám ale čistý rejsřík a žádný ban jsem nedostal.. a ani na NS.
Něco o sobě : Jmenuji se Aleš a pocházím z menšího městečka kousek od Bruntálu. Chodím na gymnázium a jsem v prváku. Mezi mé koníčky patří bruslení, horolezectví a hraní cska

Proč bych chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych udržovat chod serverů a čistit je od cheaterů a dalších nezbedníků.
Děkuji za přečtení mé žádosti a pokud budu zamítnut tak bych rád věděl co bych měl zlepšit.
-
eX3mPlary - Drbna
[Zamítnuto]Žádost o práva/CTF/eX3mPlary
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva/CTF/eX3mPlary
Ahoj, díky za zájem, ale ne
A zlepšit? Podle mě není třeba se tímto zabývat, protože si myslím, že práva po tom, co jsi tady předvedl nikdy nedostaneš.

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Zamítnuto]Žádost o práva/CTF/eX3mPlary
Ja trochu upravím Seweeho vyjadrenie - šancu získať práva má každý, viď niekoľko príkladov niektorých členov admin teamu. Avšak týždeň alebo mesiac bez nejakých banov alebo problémov nedokážu odčiniť tvoju minulosť. My si musíme byť istý, že tvoje dobré správanie je dlhodobá záležitosť a nezmení sa v priebehu pár hodín
Možností ako pomáhať serveru a portálu je veľa a všetky ti dokážu pomôcť. Musíš však pri tom ostať dlhšie a nemeniť svoj prístup k hráčom, adminom a serverom ako ponožky 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1