• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva CTF1
Dobrý den, rád by jsem zde žádal o práva admina/ akademika na CTF1.
Aktuálně jsem nic nenahlašoval do PP sekce, naposledy jsem tam byl asi před rokem!!
Nick: Škoda Fábie 2004 Rs
Nick na serveru: Skoda Fabie 2004 Rs
Profil na fóru: fabie-u52880.html
Věk: 28 (plus mínus)
SteamID + Nick: Škoda Fábie 2004 Rs, STEAM_0:0:190433736
Hl stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... layer=1828
Bany žádné nemám, ani na chat, snad jsem nebyl ani kickován.
Aktivitu splňuji a plnit budu.
Aktuálně mám nové zaměstnání, které mi umožňuje více se věnovat vlastním zájmům (Counter Strike), dále jsem dlouhodobě nemocný, takže jsem celý den u PC a snad bych mohl být i prospěšný.
Rád by jsem se stal akademikem/ adminem, páč mám pocit že nic nedělám když jsem doma, mám přebytek času a budu jej mít i do budoucna dost, potkávám hříšné duše často, nejčastěji v dopoledních hodinách, kdy je málo adminů, TS3 ovládám, mikrofon mám, admin příkazy znám.
Nemám zde nejlepší pověsti, jako admin jsem nebyl zrovna ukázkový, rád by jsem svou reputaci napravil, času na to mám dost.
Děkuji za Váš čas.
Jen Vaše Fábie.
Aktuálně jsem nic nenahlašoval do PP sekce, naposledy jsem tam byl asi před rokem!!
Nick: Škoda Fábie 2004 Rs
Nick na serveru: Skoda Fabie 2004 Rs
Profil na fóru: fabie-u52880.html
Věk: 28 (plus mínus)
SteamID + Nick: Škoda Fábie 2004 Rs, STEAM_0:0:190433736
Hl stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... layer=1828
Bany žádné nemám, ani na chat, snad jsem nebyl ani kickován.
Aktivitu splňuji a plnit budu.
Aktuálně mám nové zaměstnání, které mi umožňuje více se věnovat vlastním zájmům (Counter Strike), dále jsem dlouhodobě nemocný, takže jsem celý den u PC a snad bych mohl být i prospěšný.

Rád by jsem se stal akademikem/ adminem, páč mám pocit že nic nedělám když jsem doma, mám přebytek času a budu jej mít i do budoucna dost, potkávám hříšné duše často, nejčastěji v dopoledních hodinách, kdy je málo adminů, TS3 ovládám, mikrofon mám, admin příkazy znám.
Nemám zde nejlepší pověsti, jako admin jsem nebyl zrovna ukázkový, rád by jsem svou reputaci napravil, času na to mám dost.
Děkuji za Váš čas.
Jen Vaše Fábie.
-
Fabie - Pokročilý
[Z]Žádost o práva CTF1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva CTF1
Snaha nulová, ale že totálne. Posledný príspevok pred žiadosťou z roku 2019. Bol si yx krát zrušený a to, čo napísal naposledy Izmael k tvojmu zrušeniu to len potvrdzuje.
Zapracuj na sebe, zlepši všetky nedostatky a keď to doladíš a ukážeš nám nejakú tu zmenu si môžeš požiadať znova, o mesiac to však nebude.
Zamietnuté.
Zapracuj na sebe, zlepši všetky nedostatky a keď to doladíš a ukážeš nám nejakú tu zmenu si môžeš požiadať znova, o mesiac to však nebude.
Zamietnuté.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok