• Stránka 1 z 1
[Z] Žádost o práva / GuHHH666 / JB servery
Nick na serveru: GuHHH666
SID: STEAM_0:1:97942402
Sekce, na které chci práva: JB (Jail Break)
Věk: 14 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3758
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem jenom jediný ban, byl to ban údajně za házení gun TT . Bylo to ještě když jsem začínal hrát na serveru
Za ten ban se velmi omlouvám
Něco o mně: Jmenuji se Rudolf. Bydlím v Havířově (kousek od Ostravy). Mezi mé koníčky patří Hraní JB a CS:GO, Judo a hraní dalších PC her. Chodím do 9. třídy. V 8. třídě sem mněl pouze 2 dvojky na vysvědčení a zbytek jedničky. Chodím na Základní Školu Moravská.
Proč právě já: Jelikož sem za 3 měsíce prošel CS:GO akademii, tak si myslím, že na to mám, stát se adminem. A dál si myslím že celkem dobře ovládám pravidla JB. A chtěl bych lidem pomáhat aby za případný FK nedostali ban (tím že je někdo nahlásí na forum), ale aby jim to bylo vysvětleno a hráč dostal vd které mu patří
Zkušenosti s CS:GO: V CS:GO mám nahráno přes 1820 hodin z toho asi 500 - 700 hodin je nahráno na JB, Nemyslím tím jen na GS, protože jsem v minulosti jsem hrál na spousta jiných xyz serverech.
SID: STEAM_0:1:97942402
Sekce, na které chci práva: JB (Jail Break)
Věk: 14 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3758
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem jenom jediný ban, byl to ban údajně za házení gun TT . Bylo to ještě když jsem začínal hrát na serveru

Něco o mně: Jmenuji se Rudolf. Bydlím v Havířově (kousek od Ostravy). Mezi mé koníčky patří Hraní JB a CS:GO, Judo a hraní dalších PC her. Chodím do 9. třídy. V 8. třídě sem mněl pouze 2 dvojky na vysvědčení a zbytek jedničky. Chodím na Základní Školu Moravská.
Proč právě já: Jelikož sem za 3 měsíce prošel CS:GO akademii, tak si myslím, že na to mám, stát se adminem. A dál si myslím že celkem dobře ovládám pravidla JB. A chtěl bych lidem pomáhat aby za případný FK nedostali ban (tím že je někdo nahlásí na forum), ale aby jim to bylo vysvětleno a hráč dostal vd které mu patří

Zkušenosti s CS:GO: V CS:GO mám nahráno přes 1820 hodin z toho asi 500 - 700 hodin je nahráno na JB, Nemyslím tím jen na GS, protože jsem v minulosti jsem hrál na spousta jiných xyz serverech.
-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
[Z] Žádost o práva / GuHHH666 / JB servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva / GuHHH666 / JB servery
Zamitam kide
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Re: Žádost o práva / GuHHH666 / JB servery
Nelíbí se mi tvůj způsob vyjadřování. Jako admin bys měl mít určitou úroveň a jako akademik nějakou snahu pomáhat hráčům, vysvětlovat jim různé situace atp., což u tebe vůbec nevidím. Myslím si, že na práva máš ještě čas.
Zamítám.
Zamítám.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1