Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Žádost o práva / Jailbreak

Příspěvekod Larken » 25 úno 2017, 18:31 VIP

Název sekce : Jailbreak
Zdravím chtěl bych požádat o práva na sekci Jailbreak.
Nick ve hře : Larken
Nick na fore M4Chicken
Profil na fore : m4chicken-u51983.html
Věk Je mi 13 let ale mám hotovou akademii.
Steam Nick Larken
Steam ID 228 STEAM_0:1:72609678 0 00:15 11 0
HLstats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1948
Bany na GS nebo jiný portal Tak na gamesites mam 5 bany a to za spam ale smajlos napsal za nadávky i když jsem spamoval.Pak mám ještě jeden ban za za spam(Nadávky) .Ban za FK. Neschopnost CT. Bugování do TXT. Bany jsem dostal pod jménem *M4*Chicken a pod Larken. Ale své chyby jsem si uvedomil a ponaučil
Něco o sobě Tak je mi 13 let, jmenuju se Honza, bydlím v Praze. Od malička mám postizení "vývojová dyzfaze " Takže mám hlas na 7 letého kluka a díky tomu neumím nějaké slovíčko říct, kvůli tomu mám taky problém s čestinou. Studuji normálne na základní škole zatím uspesne 7 rokem. Mé koničky jsou hraní basket, jezdení na kole, a samozřejmě taky hraní counter strike 1.6 JB. Nejčasteji hraju na JB5. Starám se o 2 psi, kocoura a králíka. Také si občas zahraju CS:GO. Už sedum let jsem nestastne zamilován do mé kamarádky ale má kluka takže "FRIENDZONE " Hold život není fér :D No nic vrátim se k tématu. JB jsem už hrál když jsem byl mladší ale přestal jsem ho hrát kvůli tomu že mi přestal fungovat Counter strike. Ted ho hraju kazdý den a ponaučuju hráče když udelaj chybu.
Proč bych chtěl na GS adminovat? No chtěl bych pomáhat a nějak přispět GS, moc se mi nelíbí když hráč někdy poruší pravidla, no chci aby se zas vrátila spravedlnosti a chci k tomu nějak pomoc.
„Život je příběh vyprávěný blbcem.“ William Shakespeare.

12.1 Akademik 2017
21.2 Akademik+ 2017

1.5 Admin 2017 - 10.3 2018 :)
Larken
Mistr
Mistr

Žádost o práva / Jailbreak

od Rumcajz » 25 úno 2017, 18:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva / Jailbreak

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 úno 2017, 19:26

M4Chicken píše: Věk Je mi 13 let ale mám hotovou akademii.

Můžeš si ji udělat znova, nebo pokračovat dále ;)

Zamítnuto
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů