• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o práva / Jailbreak
Zdravím, rád bych požádal o práva na jailbreaku. 
Nick ve hře : TheSnopy8
Nick na forum : thesnopy
Profil na forum : thesnopy-u5790.html
Věk : 23
Steam nick : TheSnopy8
Steam ID : STEAM_0:0:160089440
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=10803
Nějaké bany či jine prohřešky ( GS, iný portál ): Pár banů jsem měl ale to už je tak 8 let zpět. To jsem teprve začal hrát ještě jsem to neuměl, takže za nějakej ten fk občas nadávka. Hrozně dlouhá doba. Vše jsem si uvědomil že to bylo špatný. A začal jsem po čase s Akademii.
Něco o mě : Ahoj, jmenuji se Vašek vystudoval jsem v Plzni hotelovou školu, obor Kuchař. Momentálně už pracuji chvíly jsem dělal toho kuchaře, ale není to žádná sranda pořád dvanáctky dělat soboty neděle. Tak jsem se nachvíly přestěhoval a dělám ve skladu v Plzni. Jinak rád hraju fotbal "Pralesní ligu", nohejbal, a když zamrzne ten rybník tak si zahraju i hokej. A samozřejmě mám plno času sedět i u počítače a zahrát si legendární 1.6
Začal jsem po pár letech znovu a hrozně mě to zase začlo bavit.
Proč bych chtěl adminovat na gs? Hraju csko, už nějakých 8 let. Koukal jsem že jsou nove mapy i změny v pravidlech kterých moc není. Takže se vtom pořád vyznám. Dříve jsem tu měl i akademika. Bohužel musel jsem skončit, přes to mám v "porušení pravidel" Určitě 150-300 nahlášení. Možná i více, můžete si to najít. Akademikem jsem byl myslím v roce 2016. Chtěl bych vám touhle žádosti pomoci na serverech, před neposlušnýma lidma. Kterých stále je víc a víc. Aktivně je nahlašuju každý den. Mám čas tak každou chvíly jsem na jinem serveru, nejčastěji hraju na jb 6.
Ještě bych dodal, že děkuji za kladné i nekladné recenze. Spíše hraju na jailbreaku 6 tak uvidíme jestli tu vůbec nějaká bude. I když už mě pár adminu vidělo hrát na jb 1. Díky a zatím ahoj.

Nick ve hře : TheSnopy8
Nick na forum : thesnopy
Profil na forum : thesnopy-u5790.html
Věk : 23
Steam nick : TheSnopy8
Steam ID : STEAM_0:0:160089440
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=10803
Nějaké bany či jine prohřešky ( GS, iný portál ): Pár banů jsem měl ale to už je tak 8 let zpět. To jsem teprve začal hrát ještě jsem to neuměl, takže za nějakej ten fk občas nadávka. Hrozně dlouhá doba. Vše jsem si uvědomil že to bylo špatný. A začal jsem po čase s Akademii.
Něco o mě : Ahoj, jmenuji se Vašek vystudoval jsem v Plzni hotelovou školu, obor Kuchař. Momentálně už pracuji chvíly jsem dělal toho kuchaře, ale není to žádná sranda pořád dvanáctky dělat soboty neděle. Tak jsem se nachvíly přestěhoval a dělám ve skladu v Plzni. Jinak rád hraju fotbal "Pralesní ligu", nohejbal, a když zamrzne ten rybník tak si zahraju i hokej. A samozřejmě mám plno času sedět i u počítače a zahrát si legendární 1.6

Proč bych chtěl adminovat na gs? Hraju csko, už nějakých 8 let. Koukal jsem že jsou nove mapy i změny v pravidlech kterých moc není. Takže se vtom pořád vyznám. Dříve jsem tu měl i akademika. Bohužel musel jsem skončit, přes to mám v "porušení pravidel" Určitě 150-300 nahlášení. Možná i více, můžete si to najít. Akademikem jsem byl myslím v roce 2016. Chtěl bych vám touhle žádosti pomoci na serverech, před neposlušnýma lidma. Kterých stále je víc a víc. Aktivně je nahlašuju každý den. Mám čas tak každou chvíly jsem na jinem serveru, nejčastěji hraju na jb 6.
Ještě bych dodal, že děkuji za kladné i nekladné recenze. Spíše hraju na jailbreaku 6 tak uvidíme jestli tu vůbec nějaká bude. I když už mě pár adminu vidělo hrát na jb 1. Díky a zatím ahoj.
-
thesnopy - Profesionál
[Zamietnuté]Žádost o práva / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva / Jailbreak
Chat, aktivita v norme.
Poprosím administrátorov o referencie...
Poprosím administrátorov o referencie...
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: Žádost o práva / Jailbreak
Predsa som prehliadol jednu vec v tom chate na ktorú ma Knedlajs upozornil a preto ti to zamietam.
Admini nejavili nejaký záujem písať referencie a teda som sa nemal o čo oprieť.
Pozrieme sa nato o dva týždne a bez tých rečí na serveroch.
Admini nejavili nejaký záujem písať referencie a teda som sa nemal o čo oprieť.
Pozrieme sa nato o dva týždne a bez tých rečí na serveroch.

-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [V]Žádost o práva / Jailbreak
Po teste zamietnuté.
O mesiac nám napíš PM a skúsime to znova.
O mesiac nám napíš PM a skúsime to znova.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1