• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva JB 3
[Vzor žiadosti o práva]
Zdravím, dnes by jsem si chtěl požádat o administrátorské práva na JB #3
Nazov: JB #3 DarkNesS.
Nick v hre: DarkNesS.
Nick na fóre: BloodDarkNesS
Profil na fóre: blooddarkness-u68722.html
Vek: 16
Steam nick : BloodDarkNesS.
Steam ID :STEAM_0:0:460941717
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=14711
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Co se týká banů a nějakých prohřešků tak jsem jenom dostal na 10minut ban do chatu za spam ale už se to nikdy nestane.
Niečo o sebe: : Čau, jmenuji se Filip je mi 16 let a bydlím v Plzni. Narodil jsem se 03.07.2004 v 1 hodinu odpoledne. Chodím na střední průmyslovou školu. Rád chodím ven a na nějaké párty večer. Ve škole se učíme sámé blbosti. Ale je to potřebné.
Prečo by som chcel na GS adminova?: stějně jako minule pomáhat hráčům uklidňovat server. A mělo by se začít už dělat pořádek protože tam nechci takové hráče jako dříve.
Zdravím, dnes by jsem si chtěl požádat o administrátorské práva na JB #3
Nazov: JB #3 DarkNesS.
Nick v hre: DarkNesS.
Nick na fóre: BloodDarkNesS
Profil na fóre: blooddarkness-u68722.html
Vek: 16
Steam nick : BloodDarkNesS.
Steam ID :STEAM_0:0:460941717
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=14711
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Co se týká banů a nějakých prohřešků tak jsem jenom dostal na 10minut ban do chatu za spam ale už se to nikdy nestane.
Niečo o sebe: : Čau, jmenuji se Filip je mi 16 let a bydlím v Plzni. Narodil jsem se 03.07.2004 v 1 hodinu odpoledne. Chodím na střední průmyslovou školu. Rád chodím ven a na nějaké párty večer. Ve škole se učíme sámé blbosti. Ale je to potřebné.
Prečo by som chcel na GS adminova?: stějně jako minule pomáhat hráčům uklidňovat server. A mělo by se začít už dělat pořádek protože tam nechci takové hráče jako dříve.
-
BloodDarkNesS - Kolemjdoucí
[Z]Žádost o práva JB 3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva JB 3
PS: Ahoj, asi mě ještě nepoznáš jsem DarkNess. můj brácha si žádal naposledy o admina za můj SteamID tak se ti za to omlouvám už sem ho seřval a už se ponaučil. Celkem mě to naštvalo tak ti chci říct že momentálně si jdu žádat já o admin práva jemu nebylo ani 15let. Totiž vám lhal o věku.
Momentálně si kvůli němu musím koupit originální Counter Strike 1.6 a na mojem druhém mám odehrané hodiny na vašem JB #3 tak se nezlobte že půjdu za VALVE protože si ho jdu teprve kupovat ten můj druhý steam cs 1.6 zatím tam dám moje jiné jméno na steamu děkuji za pochopení
S pozdravem
DarkNess.
Momentálně si kvůli němu musím koupit originální Counter Strike 1.6 a na mojem druhém mám odehrané hodiny na vašem JB #3 tak se nezlobte že půjdu za VALVE protože si ho jdu teprve kupovat ten můj druhý steam cs 1.6 zatím tam dám moje jiné jméno na steamu děkuji za pochopení
S pozdravem
DarkNess.
-
BloodDarkNesS - Kolemjdoucí
Re: Žádost o práva JB 3
Odpoveď už máš, nezakladaj ďalšie žiadosti.
LOCK
LOCK
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1