Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žádost o práva / JB

Příspěvekod Rotyy » 09 led 2022, 10:43

Ahoj, rád bych opět po měsíci požádal o admin práva na Jailbreak serverech.

Nick ve hře: Roty

Nick na fóru: Rotyy

Profil na fóru: rotyy-u74508.html

Věk: 16

Steam nick: Roty98

Steam ID: STEAM_0:1:633885584

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=98986

Nějaké bany nebo prohřešky: Ne, zatím jsem žádný ban ani prohřešek nedostal.

Něco sobě: Jmenuji se David. Pocházím z jihomoravského kraje. Žádné zaměstnání nemám, ale občas chodím na brigádu. Aktivně hraju stolní tenis a fotbal, ve volném čase si zajdu ven nebo zahraju CS. Chodím do 1. ročníku střední školy obor Bezpečnostně právní činnost. Mám rád smysl pro humor a dobrou komunitu lidí.

Proč bych chtěl na GS adminovat: CS hraju už poměrně dlouho dobu (ještě na NonSteame) a Jailbreak mě hrozně moc baví, zárověň mám rád dobrou komunitu lidí, která na GS určitě je. Chtěl bych pomoct portálu s jeho vývojem, pomáhat lidem a udělat na serveru pořádek, aby si i slušní a normální hráči mohli v klidu zahrát bez jakýchkoliv hráčů, kteří kazí hru.

Děkuji za věnovaný čas přečtením téhle žádosti a veřím v kladné odpovědi.
EVIP JB#1
Rotyy
Amatér
Amatér

[Z] Žádost o práva / JB

od Rumcajz » 09 led 2022, 10:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva / JB

Příspěvekod Vonbrauncz » 09 led 2022, 13:19

8. Raz za mesiac
Keď je vaša žiadosť zamietnutá, v žiadnom prípade ju nepíšte znovu. HLSA vám vždy napíše dôvod zamietnutia, preto je dobré sa zamerať na nedostatky a zlepšiť ich. Ďalšiu žiadosť môžete poslať až mesiac po zamietnutí tej predošlej.

skinnywliggler píše:Ahoj. Aktivně hraj na serveru, nahlaš pár hráčů do PP. hlavně si kup originální hru. Za měsíc to můžeš zkusit znovu, do té doby splň podmínky a uvidíme co dál ;) Takže zatím Zamítnuto

Za to, že nedokážeš vydržet ani ten měsíc, který ti byl dán po zamítnutí minulé žádosti, si počkej ještě týden, aby sis to zapamatoval. Nejdřív tedy za týden 16...
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Nábory Adminů