• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žádost o Práva / JB
Název: Žádost o práva v JB / SHARKYS
Ahoj, rád by jsem požádal o admin práva na JB serverech.
Nick v hře : SHARKYS
Nick na forum : SHARKYS
Profil na forum : sharkys-u74757.html
Věk : 16
Steam : Steam mám ale nemám csko . nemám ted na něj peníze.
Nejaké bany nebo prehrešky ( GS ): Ano dostal jsem nějaký ten ban za nadávky a hackování, mrzí mě to a omlouvám se , poučil jsem se.
Niečo o sebe : Ahoj, Jmenuje se Adam mám vychoděnou základku a ted jsem na střední škole. Momentálně dělám mechanika . Ve volném čase navštěvuji rodinu, většinou koukám na filmy / seriály, chodím von z kámošema a v poslední řadě si zahraju csko
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci se podílet na GS portálu, pomáhat, kde se jen bude dát a snažit se být pro portál přínosem.
Děkuji mockrát .
Ahoj, rád by jsem požádal o admin práva na JB serverech.
Nick v hře : SHARKYS
Nick na forum : SHARKYS
Profil na forum : sharkys-u74757.html
Věk : 16
Steam : Steam mám ale nemám csko . nemám ted na něj peníze.
Nejaké bany nebo prehrešky ( GS ): Ano dostal jsem nějaký ten ban za nadávky a hackování, mrzí mě to a omlouvám se , poučil jsem se.
Niečo o sebe : Ahoj, Jmenuje se Adam mám vychoděnou základku a ted jsem na střední škole. Momentálně dělám mechanika . Ve volném čase navštěvuji rodinu, většinou koukám na filmy / seriály, chodím von z kámošema a v poslední řadě si zahraju csko
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci se podílet na GS portálu, pomáhat, kde se jen bude dát a snažit se být pro portál přínosem.
Děkuji mockrát .
-
SHARKYS - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Žádost o Práva / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1