• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva / JB
Pěkný podvečer vám přeji, tímhle příspěvkem bych chtěl požádat o práva na JB serverech.
Nick v hře : Dvorson
Nick na fóru : Kishibe
Profil na fóru : kishibe-u69255.html
Věk : 18
Steam nick : Kishibe
Steam ID : STEAM_0:1:433641651
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6016
Nejaké bany nebo prohřešky :
Už to bude dlouho od posledního banu, či perma banu. Bany jsem dostal ještě na NoSteam verzi, kde jsem na Knife serverech používal Speed hack a na Jb serverech bylo pár nadávek, včetně jednoho MultiFK.. Za tuhle dobu 4-5 let jsem nedostal žádný ban, permaban či VAC, takže si myslím, že jsem se poučil z minulosti.
Něco o sobě :
Čau jmenuji se Jarek je mi 18 let a pocházím z Jihomoravského kraje. Chodím na střední odbornou školu oboru elektrikář a tímhle rokem mám v plánu skočit s výučním listem.. teda alespoň doufám
. Moc koníčků nemám jelikož 60% svého času jsem buď ve firmě kde vykonávám praxi nebo ve škole, dalších 30% věnuji učení a v poslední řadě hraji buď Counter Strike 1.6 nebo Global Offensive.
Proč bych jsem chtěl na GS adminovat? :
Jedna z věcí je pomoct chodu daným serverům, ale to určitě chce každý žadatel.. Spíše kvůli tomu, že přes noční čas moc adminů není aktivních a na serverech s více hráči je potom složitější udělat pořádek pokud by si teda chtěl někdo zahrát normální hru, tak jak má být..
Vím že jsem neprošel akademií ani na potřetí.. ale vždy jsem ztratil chuť to hrát, protože být aktivní akademik a v mojí pozici mě měl každý za práskače, takže každý se na to v ten moment vykašlal a šel jinam nebo to prostě vypnul, což mě potom moc neulehčilo situaci v akademii..
(Vím že to není omluva, ale zmínit to snad mohu..)
Děkuji vám za váš čas přečtením mojí žádosti.

Nick v hře : Dvorson
Nick na fóru : Kishibe
Profil na fóru : kishibe-u69255.html
Věk : 18
Steam nick : Kishibe
Steam ID : STEAM_0:1:433641651
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6016
Nejaké bany nebo prohřešky :
Už to bude dlouho od posledního banu, či perma banu. Bany jsem dostal ještě na NoSteam verzi, kde jsem na Knife serverech používal Speed hack a na Jb serverech bylo pár nadávek, včetně jednoho MultiFK.. Za tuhle dobu 4-5 let jsem nedostal žádný ban, permaban či VAC, takže si myslím, že jsem se poučil z minulosti.

Něco o sobě :
Čau jmenuji se Jarek je mi 18 let a pocházím z Jihomoravského kraje. Chodím na střední odbornou školu oboru elektrikář a tímhle rokem mám v plánu skočit s výučním listem.. teda alespoň doufám

Proč bych jsem chtěl na GS adminovat? :
Jedna z věcí je pomoct chodu daným serverům, ale to určitě chce každý žadatel.. Spíše kvůli tomu, že přes noční čas moc adminů není aktivních a na serverech s více hráči je potom složitější udělat pořádek pokud by si teda chtěl někdo zahrát normální hru, tak jak má být..
Vím že jsem neprošel akademií ani na potřetí.. ale vždy jsem ztratil chuť to hrát, protože být aktivní akademik a v mojí pozici mě měl každý za práskače, takže každý se na to v ten moment vykašlal a šel jinam nebo to prostě vypnul, což mě potom moc neulehčilo situaci v akademii..

Děkuji vám za váš čas přečtením mojí žádosti.
Elune adore
Quel'dorei
Quel'dorei
-
Kishibe - Mistr
[Z]Žádost o práva / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva / JB
Neprošel jsi 3x akademií, nemáš aktivitu a ani jedno nedávné nahlášení... Tudy cesta opravdu nevede.
Doplň nedostatky o kterých zde mluvím a můžeš to zkusit znovu.
Zamítnuto.
Doplň nedostatky o kterých zde mluvím a můžeš to zkusit znovu.
Zamítnuto.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1