Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žádost o práva / JB / Tafi

Příspěvekod Tafi » 21 úno 2022, 01:53

Zdravím, rád bych si zažádal o práva na Jailbreak server.

Nick ve hře: Tafi == True

Nick na fóru: Tafi

Profil na fóru: https://www.gamesites.cz/forum/tafi-u54348.html

Věk: 24 let

Steam nick: Tafi

Steam ID: STEAM_0:1:107839638

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=32882

Ban, nebo prohřešky na GS ( či na jiném portálu ): Dřív jsem určitě dostal nějaký ban k CT, nebo na chat. Je to ale už dávno. Teď jsem si dal rok pauzu a od doby co hraju znova, nepadl žádný ban.

Něco o sobě: Moje jméno je Michal, ale většina lidí mě zná jako Tafiho. Pracuju na pozici operátora výroby v jedné automobilce. Ve volném čase se věnuju programování, kterým bych se chtěl jednou i živit. Když nemám co dělat, zahraju si csko, nebo GTA. Žiju sám v pronájmu a společnost mi dělají tři ještěrky. Časem bych si chtěl pořídit i hada.

Chtěl jsem dát pár nahlášení do PP, ale zatím jsem nenarazil na žádnou situaci, kterou bych mohl nahlásit. Přijde mi, že se za poslední rok chování hráčů docela zlepšilo. Dřív jsem byl v akademii a myslím, že si mě pamatujete. Takže demo točit umím a na webu se vyznám.

Proč bych chtěl adminovat na GS: Mám rád, když je na serveru pořádek a zábava. Nechci, aby někdo kazil ( i když třeba neúmyslně ) ostatním hru.

Díky, že jste si přečetli moji žádost až do konce.
Tafi
Mistr
Mistr

[Z]Žádost o práva / JB / Tafi

od Rumcajz » 21 úno 2022, 01:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva / JB / Tafi

Příspěvekod Kozlak » 21 úno 2022, 10:34 VIP

Vrátil ses po dlouhé době a hned si žádáš, dost věcí se změnilo. Bez nahlášení v PP to taky nepůjde.

Zamítnuto.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů