• Stránka 1 z 1
[Zamietnute] Žádost o práva_JB2
☼ Dobré odpoledne, rád bych požádal o práva na JB2
☼ Nick ve hře - AdikTV
☼ Nick na fóre : AdikTV
☼ Profil na fóre : adiktv-u54683.html
☼ Věk : 16
☼ Steam nick : AdikTV
☼ Steam ID : STEAM_0:0:60729742
☼ Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2443
☼ Nějaké bany ??? : Žádne, protože nemám důvod dělat něco abych dostal ban.
☼ Něco o mě ? : Ahoj, jmenuji se Adrián je mi 16 let a bydlím poblíž Ostravy. Jsem mistr ČR v latinsko amerických tanců, ale to nic není, musel jsem přestat tančit, protože mám problém s koleny, proto jsem začal hrát ještě více na počítači a v poslední době, hraji hodně JB. Jsem tam snad každý den, protože nemám co dělat moc. Hodně moc posiluju a také to tak vypadá, protože když mi je 16 tak vypadám jako nějaký 28 letý chlap. Rád jezdím na kolečkových bruslích, kdysi jsem skákal na kole a jezdil downhill, ale po úrazu jsem toho přestal.
☼ Proč bych měl být Admin já ? : - Admin chci být už od začátku toho, jak jsem začal hrát JB, protože mě to tam strašně baví, radit hráčům, ale občas i adminům. Myslím si že když je na serveru jeden admin, tak i toto je málo, protože je těžké uhlídat tolik lidí, proto bych rád pomohl. Mít mě jako admina si myslím, že by nebylo špatné a hned na JB2 by byly větší pořádky, jelikož tam je celkem málo adminů, vždycky jdu na TS od Gamesites a snažím se někoho kontaktovat, když je problém na serveru.
☼ Děkuji za to, že jste věnovali svůj čas na moji žádost. AdikTV
☼ Nick ve hře - AdikTV
☼ Nick na fóre : AdikTV
☼ Profil na fóre : adiktv-u54683.html
☼ Věk : 16
☼ Steam nick : AdikTV
☼ Steam ID : STEAM_0:0:60729742
☼ Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2443
☼ Nějaké bany ??? : Žádne, protože nemám důvod dělat něco abych dostal ban.
☼ Něco o mě ? : Ahoj, jmenuji se Adrián je mi 16 let a bydlím poblíž Ostravy. Jsem mistr ČR v latinsko amerických tanců, ale to nic není, musel jsem přestat tančit, protože mám problém s koleny, proto jsem začal hrát ještě více na počítači a v poslední době, hraji hodně JB. Jsem tam snad každý den, protože nemám co dělat moc. Hodně moc posiluju a také to tak vypadá, protože když mi je 16 tak vypadám jako nějaký 28 letý chlap. Rád jezdím na kolečkových bruslích, kdysi jsem skákal na kole a jezdil downhill, ale po úrazu jsem toho přestal.
☼ Proč bych měl být Admin já ? : - Admin chci být už od začátku toho, jak jsem začal hrát JB, protože mě to tam strašně baví, radit hráčům, ale občas i adminům. Myslím si že když je na serveru jeden admin, tak i toto je málo, protože je těžké uhlídat tolik lidí, proto bych rád pomohl. Mít mě jako admina si myslím, že by nebylo špatné a hned na JB2 by byly větší pořádky, jelikož tam je celkem málo adminů, vždycky jdu na TS od Gamesites a snažím se někoho kontaktovat, když je problém na serveru.
☼ Děkuji za to, že jste věnovali svůj čas na moji žádost. AdikTV
-
AdikTV - Kolemjdoucí
[Zamietnute] Žádost o práva_JB2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva_JB2
Darmo to skusas znovu. Začni brat na vedomie podnety, ktore ti boli dane v predchadzajucich ziadostach.
Zamietnute.
Zamietnute.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1