Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnute] Žádost o práva_JB2

Příspěvekod AdikTV » 14 dub 2017, 13:39

Dobré odpoledne, rád bych požádal o práva na JB2

☼ Nick ve hře - AdikTV

☼ Nick na fóre : AdikTV

☼ Profil na fóre : adiktv-u54683.html

☼ Věk : 16

☼ Steam nick : AdikTV

☼ Steam ID : STEAM_0:0:60729742

☼ Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2443

☼ Nějaké bany ??? : Žádne, protože nemám důvod dělat něco abych dostal ban.

☼ Něco o mě ? : Ahoj, jmenuji se Adrián je mi 16 let a bydlím poblíž Ostravy. Jsem mistr ČR v latinsko amerických tanců, ale to nic není, musel jsem přestat tančit, protože mám problém s koleny, proto jsem začal hrát ještě více na počítači a v poslední době, hraji hodně JB. Jsem tam snad každý den, protože nemám co dělat moc. Hodně moc posiluju a také to tak vypadá, protože když mi je 16 tak vypadám jako nějaký 28 letý chlap. Rád jezdím na kolečkových bruslích, kdysi jsem skákal na kole a jezdil downhill, ale po úrazu jsem toho přestal.

☼ Proč bych měl být Admin já ? : - Admin chci být už od začátku toho, jak jsem začal hrát JB, protože mě to tam strašně baví, radit hráčům, ale občas i adminům. Myslím si že když je na serveru jeden admin, tak i toto je málo, protože je těžké uhlídat tolik lidí, proto bych rád pomohl. Mít mě jako admina si myslím, že by nebylo špatné a hned na JB2 by byly větší pořádky, jelikož tam je celkem málo adminů, vždycky jdu na TS od Gamesites a snažím se někoho kontaktovat, když je problém na serveru.

☼ Děkuji za to, že jste věnovali svůj čas na moji žádost. AdikTV
AdikTV
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnute] Žádost o práva_JB2

od Rumcajz » 14 dub 2017, 13:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva_JB2

Příspěvekod Habs » 14 dub 2017, 17:26 VIP

Darmo to skusas znovu. Začni brat na vedomie podnety, ktore ti boli dane v predchadzajucich ziadostach.

Zamietnute.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů