Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žádost o práva na Avatar Battle.

Příspěvekod Spevpet25 » 13 kvě 2020, 10:46

Dobrý den, žádám o práva na serveru Avatar Battle.

Nick v hre : SKMikes

Nick na fóre : Spevpet25

Profil na fóre : spevpet25-u68742.html

Vek : 20

Steam nick : ^_Mikeš_^ (Na profilovce mám logo Mazdy)

Steam ID : STEAM_0:0:47610442

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=23251 <- Když jsem hrál na nonsteam verzi
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=24396 <- včera zakoupené na steamu

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne, necheatoval jsem na žádném z Vašich, či jiných serverech. Vždycky se snažím být nápomocen a dělat tak lepší komunitu, aby si i ostatní hráči hru užili co nejvíc to jde. :)

Niečo o sebe : Zdravím, jmenuji se Mikuláš, je mi 20 let a pocházím z Ostravy. Mám vystudovanou Střední školu Informačních technologií ve Frýdku-Místku, a nyní jsem studentem na vysoké škole Báňské v Ostravě, kde studuji obor Automobilové Elektronické Systémy. Ve volném čase se věnuji opravám aut, motorovým a elektronickým úpravám. Na vašem portálu, a hlavně na serveru Avatar Battle, hraju už hrozně dlouho, řekl bych že od roku 2012, tehdy jsem měl koupené EVIP na Avatar Battle #2, nedávno jsem si zakoupil i EVIP na nynějším serveru.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Všiml jsem si že na tomhle serveru chybí admini, a někdy se lidi nechovají zrovna 2x přátelsky. Takže by bylo dobré, aby je někdo usměrnil a nekazil tak ostatním požitek ze hry. Jsem teď velmi aktivním hráčem, můžete mě tam vidět skoro pořád. Myslím si, že adminování na vašem portálu by mohla být výzva a zábava :).
Spevpet25
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]Žádost o práva na Avatar Battle.

od Rumcajz » 13 kvě 2020, 10:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva na Avatar Battle.

Příspěvekod Seweee » 13 kvě 2020, 12:41

Je fajn, že jsi zde dal i NS hlstats, kde se ukázalo, že se neumíš chovat. Až se to naučíš a budeš se snažit, tak to můžeš zkusit znovu.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů