• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o práva na CTF#1
Nick ve hře : <N1> Bender
Nick na foru : B3nder
Profil na foru : //www.gamesites.cz/forum/b3nder-u37963.html
Věk : 16
Steam nick : Bender [CZ]
SteamID : STEAM_0:0:79462693
Odkaz na hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=541260
Nějaké bany : Bany nemám žadne.
Něco o mně : Čaute jmenuju se Marek a bydlím v Ostravě. Momentálně chodím na střední školu technickou a dopravní v Ostravě.
Ve volném čase hraju csko, hraju závodně florbal, ping pong a s kámošema chodím ven.
Proč chci byt admin : Chci pomoct zabránit cheaterum cheatovat na serverech a tim ostatnim hracum zajistit co nejspravedlivější hru. Zkušenosti s adminstvím mam byl jsem admin.
Díky za čas, který jste věnovali četbě této žádosti.
Nick na foru : B3nder
Profil na foru : //www.gamesites.cz/forum/b3nder-u37963.html
Věk : 16
Steam nick : Bender [CZ]
SteamID : STEAM_0:0:79462693
Odkaz na hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=541260
Nějaké bany : Bany nemám žadne.
Něco o mně : Čaute jmenuju se Marek a bydlím v Ostravě. Momentálně chodím na střední školu technickou a dopravní v Ostravě.
Ve volném čase hraju csko, hraju závodně florbal, ping pong a s kámošema chodím ven.
Proč chci byt admin : Chci pomoct zabránit cheaterum cheatovat na serverech a tim ostatnim hracum zajistit co nejspravedlivější hru. Zkušenosti s adminstvím mam byl jsem admin.
Díky za čas, který jste věnovali četbě této žádosti.
-
B3nder - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o práva na CTF#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na CTF#1
Ahoj,
letos v březnu si byl přijat do akademie na jiný mód. Nic se nestalo, žádná aktivita - nic. Teď žádáš o práva, aniž by si projevil snahu být aktivní zde na fóru, co se nahlašování hříšníků do PP týče. Dle dostupných informací ani na CTF serverech nejsi moc aktivní.
Udělej si znova akademii a po jejím dokončení, minimálně za měsíc, se možná posuneme dále
letos v březnu si byl přijat do akademie na jiný mód. Nic se nestalo, žádná aktivita - nic. Teď žádáš o práva, aniž by si projevil snahu být aktivní zde na fóru, co se nahlašování hříšníků do PP týče. Dle dostupných informací ani na CTF serverech nejsi moc aktivní.
Udělej si znova akademii a po jejím dokončení, minimálně za měsíc, se možná posuneme dále
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
• Stránka 1 z 1