• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva na DD2 only
Nick na serveru: MASLAC!K♥AF
SID: STEAM_0:1:103768569
Sekce, na které chci práva: Dust2 only
Věk: 17 (25.1.1999)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_175463 ... layer=1479
Bany, které jsem dostal: žádné
Něco o mně: Zdravím, jmenuji se Viktor, je mi 17 a studuji na oboru Zámečník ve 3. ročníku. Chodím často ven, hlavně trávím čas s mojí hoe, však víte, jak to chodí
, ve volném čase se věnuju csku, tsku a když je možnost, tak si dám nějaký to lobby. Když byl čas, tak jsem chodíval furt do fitka, ale jelikož je škola, tak nemám skoro vůbec čas.
Proč právě já: Už dříve jsem tu byl a myslím si, že by neměl by být problém se mnou, jsem férový a hodný člověk, který si vždy najde tu nejlepší cestu k řešení, kdo mě zná, tak ví ^^
Zkušenosti s CS:GO: Tak odehraný čas nehraje moc roly, zkušenosti s právámi mam a i s cskem si myslím
Případné poznámky: Rainox je mocnej ignorant

SID: STEAM_0:1:103768569
Sekce, na které chci práva: Dust2 only
Věk: 17 (25.1.1999)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_175463 ... layer=1479
Bany, které jsem dostal: žádné
Něco o mně: Zdravím, jmenuji se Viktor, je mi 17 a studuji na oboru Zámečník ve 3. ročníku. Chodím často ven, hlavně trávím čas s mojí hoe, však víte, jak to chodí
Proč právě já: Už dříve jsem tu byl a myslím si, že by neměl by být problém se mnou, jsem férový a hodný člověk, který si vždy najde tu nejlepší cestu k řešení, kdo mě zná, tak ví ^^
Zkušenosti s CS:GO: Tak odehraný čas nehraje moc roly, zkušenosti s právámi mam a i s cskem si myslím
Případné poznámky: Rainox je mocnej ignorant
HungerGames Majstro
Honored Member
Bývalý CS:GO HungerGames-

MASLACIK - Zkušený

[Z]Žádost o práva na DD2 only
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

• Stránka 1 z 1