Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] žadost o prava na | jailbreak #2

Příspěvekod JurkoTube » 25 pro 2020, 03:08

Ahoj, rád by som požiadal o práva na server |: Jailbreak #2

Nick v hre : JurkoTube

Nick na fóre : JurkoTube

Profil na fóre : jurkotube-u63897.html

Vek : 12

Steam nick : JurkoTube

Steam info: Steam a originálnu hru counter strike si kúpim pokiaľ dostanem pravá na jailbreaku #2

Counter-Strike ID : VALVE_0:0:1276237687

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... layer=1465

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano dostal som pár banov z dôvodu hacky/cheating ale som stým skončil pred 1 rokom lebo som si uvedomil aké je to hrať bez hackov začal som normálne a zlepšil som sa a bol som aj vulgárny ale už nebudem, načo nadávať keď z toho nebudem mat nič iba (mute).

Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Juraj a od svojich 5 rokov som začal hrat counter-strike ako malý. A viem pracovať z bindamy a s amxmodom . Vo voľnom čase zahrajem counter strike,a budem viac aktívni aký som bol dávno, dostal som svoje slúchadla s mikrofónom menom Trust a je k tomu mikrofón takže mam funkční mikrofón neblbne nehučí a je to kvalita.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Hrajem dlho na vašom serveri gamesites a chcem pomáhať serveru gamesites to čo oni spravili pre mňa, čo spravili pre mňa? da sa tu hrať sú tu super admini a gamesites je naša hrdina buďme radi že mame tu super portál.

VIP mam aktivované
Extra VIP mam aktivované
prečítané pravidla mám splneno
Hackovat sa nemá ale poučil som sa to.
Uvedomil som si že hackovanie nie je zábava čo s toho budete mat? žiadnu zabavu iba perma. Ludia nehackujte.

Ďakujem že ste venovali čas tejto žiadosti o adminské prava na jailbreak #2 s potešením JurkoTube
Obrázek
JurkoTube
Sponzor
Sponzor

[Z] žadost o prava na | jailbreak #2

od Rumcajz » 25 pro 2020, 03:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žadost o prava na | jailbreak #2

Příspěvekod JurkoTube » 25 pro 2020, 03:15

Viem že nedodržujem vek ale rád by som bol admin lebo naozaj dlho hrajem na vašom serveri už pár rokov a bavilo ma to, ale teraz sú ľudia ktorý ignorujú pravidla a idu si posvojom čo robia veľkú chybu a som aktívny na jailbreak #2

a counter-strike si kúpim keď budem prijatý až za týždeň keď budem prijatý.

a ľudia by nečakali (keby) som sa stal adminom a strážil server ako 12 ročný chlapec. Chcem pomôcť admin teamu, a chcem pomôcť aj hráčom ktorý nevedia pár vecí ja im môžem aj pomôcť.

a prajem veselé vianoce
Obrázek
JurkoTube
Sponzor
Sponzor

Re: žadost o prava na | jailbreak #2

Příspěvekod Habs » 25 pro 2020, 11:22 VIP

Nespĺňaš základné podmienky pre prijatie uchádzača.

Steam info: Steam a originálnu hru counter strike si kúpim pokiaľ dostanem pravá na jailbreaku #2

Takto to naozaj nefunguje.

Zamietnuté
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů