• Stránka 1 z 1
[Z] žadost o prava na | jailbreak #2
Ahoj, rád by som požiadal o práva na server |: Jailbreak #2
Nick v hre : JurkoTube
Nick na fóre : JurkoTube
Profil na fóre : jurkotube-u63897.html
Vek : 12
Steam nick : JurkoTube
Steam info: Steam a originálnu hru counter strike si kúpim pokiaľ dostanem pravá na jailbreaku #2
Counter-Strike ID : VALVE_0:0:1276237687
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... layer=1465
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano dostal som pár banov z dôvodu hacky/cheating ale som stým skončil pred 1 rokom lebo som si uvedomil aké je to hrať bez hackov začal som normálne a zlepšil som sa a bol som aj vulgárny ale už nebudem, načo nadávať keď z toho nebudem mat nič iba (mute).
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Juraj a od svojich 5 rokov som začal hrat counter-strike ako malý. A viem pracovať z bindamy a s amxmodom . Vo voľnom čase zahrajem counter strike,a budem viac aktívni aký som bol dávno, dostal som svoje slúchadla s mikrofónom menom Trust a je k tomu mikrofón takže mam funkční mikrofón neblbne nehučí a je to kvalita.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Hrajem dlho na vašom serveri gamesites a chcem pomáhať serveru gamesites to čo oni spravili pre mňa, čo spravili pre mňa? da sa tu hrať sú tu super admini a gamesites je naša hrdina buďme radi že mame tu super portál.
VIP mam aktivované
Extra VIP mam aktivované
prečítané pravidla mám splneno
Hackovat sa nemá ale poučil som sa to.
Uvedomil som si že hackovanie nie je zábava čo s toho budete mat? žiadnu zabavu iba perma. Ludia nehackujte.
Ďakujem že ste venovali čas tejto žiadosti o adminské prava na jailbreak #2 s potešením JurkoTube
Nick v hre : JurkoTube
Nick na fóre : JurkoTube
Profil na fóre : jurkotube-u63897.html
Vek : 12
Steam nick : JurkoTube
Steam info: Steam a originálnu hru counter strike si kúpim pokiaľ dostanem pravá na jailbreaku #2
Counter-Strike ID : VALVE_0:0:1276237687
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... layer=1465
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano dostal som pár banov z dôvodu hacky/cheating ale som stým skončil pred 1 rokom lebo som si uvedomil aké je to hrať bez hackov začal som normálne a zlepšil som sa a bol som aj vulgárny ale už nebudem, načo nadávať keď z toho nebudem mat nič iba (mute).
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Juraj a od svojich 5 rokov som začal hrat counter-strike ako malý. A viem pracovať z bindamy a s amxmodom . Vo voľnom čase zahrajem counter strike,a budem viac aktívni aký som bol dávno, dostal som svoje slúchadla s mikrofónom menom Trust a je k tomu mikrofón takže mam funkční mikrofón neblbne nehučí a je to kvalita.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Hrajem dlho na vašom serveri gamesites a chcem pomáhať serveru gamesites to čo oni spravili pre mňa, čo spravili pre mňa? da sa tu hrať sú tu super admini a gamesites je naša hrdina buďme radi že mame tu super portál.
VIP mam aktivované
Extra VIP mam aktivované
prečítané pravidla mám splneno
Hackovat sa nemá ale poučil som sa to.
Uvedomil som si že hackovanie nie je zábava čo s toho budete mat? žiadnu zabavu iba perma. Ludia nehackujte.
Ďakujem že ste venovali čas tejto žiadosti o adminské prava na jailbreak #2 s potešením JurkoTube
- JurkoTube
- Sponzor
[Z] žadost o prava na | jailbreak #2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žadost o prava na | jailbreak #2
Viem že nedodržujem vek ale rád by som bol admin lebo naozaj dlho hrajem na vašom serveri už pár rokov a bavilo ma to, ale teraz sú ľudia ktorý ignorujú pravidla a idu si posvojom čo robia veľkú chybu a som aktívny na jailbreak #2
a counter-strike si kúpim keď budem prijatý až za týždeň keď budem prijatý.
a ľudia by nečakali (keby) som sa stal adminom a strážil server ako 12 ročný chlapec. Chcem pomôcť admin teamu, a chcem pomôcť aj hráčom ktorý nevedia pár vecí ja im môžem aj pomôcť.
a prajem veselé vianoce
a counter-strike si kúpim keď budem prijatý až za týždeň keď budem prijatý.
a ľudia by nečakali (keby) som sa stal adminom a strážil server ako 12 ročný chlapec. Chcem pomôcť admin teamu, a chcem pomôcť aj hráčom ktorý nevedia pár vecí ja im môžem aj pomôcť.
a prajem veselé vianoce
- JurkoTube
- Sponzor
Re: žadost o prava na | jailbreak #2
Nespĺňaš základné podmienky pre prijatie uchádzača.
Takto to naozaj nefunguje.
Zamietnuté
Takto to naozaj nefunguje.
Zamietnuté
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1