• Stránka 1 z 1
[Z] Žádost o práva na JailBreak - MATY
Nick na serveru: MaTy ^^
SID: STEAM_0:0:164684660
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15 (11.05 2002)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=22773
Bany, které jsem dostal: O žádných aktivních/minulých banech nevím. Pokud se pletu, omlouvám se.
Něco o mně: Ahoj, dobrý den. Jmenuji se Matyáš a aktuálně mi je 15 let. Chodím do 8. třídy základní školy v Praze. Narozeniny jsem měl 11.5, takže jsem "čerstvá patnáctka"
Abych se Vám dobře představil tak Vám napíši pár informací o mně. Baví mě PC grafika - bannery, loga. Když mám volný čas, jdu s kámoškama či kámošema ven, také jezdím na "freestylové koloběžce" pro někoho tzv. koloběžka na triky. Dos času trávím u PC, převážně večer. Na PC jsem každý den od 14:00 do 22:00, pokud nejdu ven. O víkendech jsem většinou od 8:00 do 23:00 na PC, což je celkem dost.
Jsem vtipný, pořádný, jen tak se na někoho nenaštvu. Rád poslouchám písničky, když dostanu nějaké peníze, rychle je utratím - 11.5 jsem dostal 2 000 Kč, 19.5 už mám 200 Kč, takže nedokážu šetřit.
To je o mně tak nějak vše.
Proč právě já: Dle mého jsem dostatečně vzdělaný, na to abych mohl adminovat. Má gramatika není nejhorší, umím se chovat slušně, když někdo něco nechápe, hned na něj neřvu, naopak mu to vysvětlím tak, aby to chápal.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraji již 2 roky, býval jsem CS:GO support, takže si myslím, že zkušenosti dost velké. Aktuálně mám 1000 hrs na aktuálním účtě, kdybych sečetl všechny hodiny, tak to bude tak 2100 hodin celkem. Můj rank je momentálně Gold Nova III, býval jsem MG2.
Případné poznámky: JailBreak hraji již dlouho, na dřívějším účtu jsem měl nahráno celkem hodně hodin na JB, pravidla znám, myslím, že jsem ani jednou nebyl nahlášen, avšak pokud by jste chtěli, abych nahrál hodiny i na tomto účtě, není problém.
SID: STEAM_0:0:164684660
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15 (11.05 2002)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=22773
Bany, které jsem dostal: O žádných aktivních/minulých banech nevím. Pokud se pletu, omlouvám se.
Něco o mně: Ahoj, dobrý den. Jmenuji se Matyáš a aktuálně mi je 15 let. Chodím do 8. třídy základní školy v Praze. Narozeniny jsem měl 11.5, takže jsem "čerstvá patnáctka"

Proč právě já: Dle mého jsem dostatečně vzdělaný, na to abych mohl adminovat. Má gramatika není nejhorší, umím se chovat slušně, když někdo něco nechápe, hned na něj neřvu, naopak mu to vysvětlím tak, aby to chápal.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraji již 2 roky, býval jsem CS:GO support, takže si myslím, že zkušenosti dost velké. Aktuálně mám 1000 hrs na aktuálním účtě, kdybych sečetl všechny hodiny, tak to bude tak 2100 hodin celkem. Můj rank je momentálně Gold Nova III, býval jsem MG2.
Případné poznámky: JailBreak hraji již dlouho, na dřívějším účtu jsem měl nahráno celkem hodně hodin na JB, pravidla znám, myslím, že jsem ani jednou nebyl nahlášen, avšak pokud by jste chtěli, abych nahrál hodiny i na tomto účtě, není problém.
-
MaTyy559 - CS:GO Admin-akademik
[Z] Žádost o práva na JailBreak - MATY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na JailBreak - MATY
Moc si nám toho na serveru ještě bohužel nenahrál, nemáš tam ani 1 den a v hlstats máš jen 4 řádky, takhle si admina nepředstavujeme, prozatím tě zamítnu a ty nám za ten měsíc ukážeš, že o ty práva opravdu stojíš
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1