• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] Žádost o práva na Jailbreak servery.
Ahoj, rád by jsem požádal o admin práva na Jailbreak serverech.
Nick ve hře: Marcus
Nick na fóře: Marcus
Profil na fóře : marcus-u46721.html
Věk : 19
Steam nick : Marcus
Steam ID : 1366 STEAM_0:1:121457446
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=60504
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiny portál ): Na steamu jsem nedostal žádny ban. Na nonsteamu jsem nějaké bany dostal ale z těch jsem se poučíl a docela jsem jích i litoval. Poslední ban jsem dostal někdy v březnu pokud si dobře vzpomínam.
Něco o sobě: Jmenuju se Petr, pocházím Kopřivnice. Chodím do druhého ročníku na střední školu zemědělskou (agropodnikani).
Moje koníčky jsou hlavně fotbal, florbal (těmto sportům jsem se věnoval celkem 7 roku). Dalším koníčkem co se
dalo očekávat je csko 1.6 a GO, zkrátka rád střílim
a to už dlouho a stále mě to neomrzelo
.
Proč by jsem chtěl na GS adminovať?: Jelikož jsem byl vždy antitalent na slohy, tak to musím nějak zkrátit jinak bych tu psal 5
přes 9
Zkrátka Csko jsem hrál už od základky prvně to bylo (Paintball, Knife).
O Jailbreak serverech jsem se dozvěděl od bratrance ze začátku mi to nedávalo smysl ale
postupem času jsem si tento mod hrozně zamiloval nejen že mě bavilo plnit různé
atrakce, příkazy atd, ale hlavně komunita s lidmi. Teď to hlavní, sice jsem tu poznal
spoustu super lidí, ale poznal jsem tu pár typu lidí co se rádi bavili znepříjemňováním hry
ostatním hráčům a tomu bych rád nějak zabránil. Další důvod proč žádám o admin práva
je, že místo hraní na serveru, trávím čas vyhledáváním adminu po serverech a steamu
kvůli tomu že tamten dává MFK, támten neovláda pravidla když je u ct a spoustu
dalších věcí. Zkrátka rád bych si to už řešil sám za sebe a neotravoval lidi kolem.
S pozdravem Marcus.
Nick ve hře: Marcus
Nick na fóře: Marcus
Profil na fóře : marcus-u46721.html
Věk : 19
Steam nick : Marcus
Steam ID : 1366 STEAM_0:1:121457446
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=60504
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiny portál ): Na steamu jsem nedostal žádny ban. Na nonsteamu jsem nějaké bany dostal ale z těch jsem se poučíl a docela jsem jích i litoval. Poslední ban jsem dostal někdy v březnu pokud si dobře vzpomínam.
Něco o sobě: Jmenuju se Petr, pocházím Kopřivnice. Chodím do druhého ročníku na střední školu zemědělskou (agropodnikani).
Moje koníčky jsou hlavně fotbal, florbal (těmto sportům jsem se věnoval celkem 7 roku). Dalším koníčkem co se
dalo očekávat je csko 1.6 a GO, zkrátka rád střílim

Proč by jsem chtěl na GS adminovať?: Jelikož jsem byl vždy antitalent na slohy, tak to musím nějak zkrátit jinak bych tu psal 5
přes 9

O Jailbreak serverech jsem se dozvěděl od bratrance ze začátku mi to nedávalo smysl ale
postupem času jsem si tento mod hrozně zamiloval nejen že mě bavilo plnit různé
atrakce, příkazy atd, ale hlavně komunita s lidmi. Teď to hlavní, sice jsem tu poznal
spoustu super lidí, ale poznal jsem tu pár typu lidí co se rádi bavili znepříjemňováním hry
ostatním hráčům a tomu bych rád nějak zabránil. Další důvod proč žádám o admin práva
je, že místo hraní na serveru, trávím čas vyhledáváním adminu po serverech a steamu
kvůli tomu že tamten dává MFK, támten neovláda pravidla když je u ct a spoustu
dalších věcí. Zkrátka rád bych si to už řešil sám za sebe a neotravoval lidi kolem.
S pozdravem Marcus.

-
Marcus - CS 1.6 Admin
[Zamitnuto] Žádost o práva na Jailbreak servery.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Jailbreak servery.
Minulost velice pestra a snaha o napravu nulova. Tvoje cesta povede jedine pres akademii.
Zamitam.
Zamitam.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Zamitnuto] Žádost o práva na Jailbreak servery.
Ano,maxipes má pravdu,Marcuse vidím často a podle mě nemá smysl aby měl práva..
-
bedrichzhul - Pokročilý
• Stránka 1 z 1