• Stránka 1 z 1
[Prijaty]Žádost o práva na jailbreak
Zdravím, rád by sem požádal o práva na Jailbreak servery.
Nick v hre : dominikkriz
Nick na fóre : dominikkriz2323
Profil na fóre : dominikkriz2323-u37814.html
Vek : 19
Steam nick : dominikkriz
Steam ID : STEAM_0:1:97181087
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2519
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne, nejsem si vědom, že bych někdy dostal ban.
Niečo o sebe : Takže moje jméno je Dominik, bydlím v krásném lázeňském městě na západě Čech a je mi 19 let. Tento rok, respektive loňský rok jsem nastoupil na Fakultu Ekonomickou Západočeské univerzity v Chebu. Ve volném čase sportuji, občas zajdu do posilky a také hraji stolní tenis, kterému se věnuje už od svých devíti let. A samozřejmě k mým koníčkům ve volném čase je, že si jdu zahrát jb servery sem na gamesites.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Jeden z důvodů, proč bych chtěl zde adminovat je ten, že už jsem zde adminoval asi cca 3 roky a před rokem jsem se nechal odebrat, protože mi ve hraní bránil čas, jelikož jsem se musel připravovat na maturitu, kterou jsem úspěšně dokončil a také jsem se chtěl dostat na VŠ. To všechno se mi splnilo a teď už mám více času a před nedávnem jsem zavítal zase na jb servery a nějak mě to znovu chytlo. Ale samozřejmě hlavní důvod je ten, že vždy se najdou takoví hráči, kteří přijdou na server dělat neplechu, ať už tím, že mají cheaty a nebo, že porušují pravidla nějakým jiným způsobem, např: dávají fks, či mfk atp. A tomu bych chtěl zabránit.
Děkuji za přečtení téhle žádosti a doufám v kladné vyjádření.
Nick v hre : dominikkriz
Nick na fóre : dominikkriz2323
Profil na fóre : dominikkriz2323-u37814.html
Vek : 19
Steam nick : dominikkriz
Steam ID : STEAM_0:1:97181087
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2519
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne, nejsem si vědom, že bych někdy dostal ban.
Niečo o sebe : Takže moje jméno je Dominik, bydlím v krásném lázeňském městě na západě Čech a je mi 19 let. Tento rok, respektive loňský rok jsem nastoupil na Fakultu Ekonomickou Západočeské univerzity v Chebu. Ve volném čase sportuji, občas zajdu do posilky a také hraji stolní tenis, kterému se věnuje už od svých devíti let. A samozřejmě k mým koníčkům ve volném čase je, že si jdu zahrát jb servery sem na gamesites.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Jeden z důvodů, proč bych chtěl zde adminovat je ten, že už jsem zde adminoval asi cca 3 roky a před rokem jsem se nechal odebrat, protože mi ve hraní bránil čas, jelikož jsem se musel připravovat na maturitu, kterou jsem úspěšně dokončil a také jsem se chtěl dostat na VŠ. To všechno se mi splnilo a teď už mám více času a před nedávnem jsem zavítal zase na jb servery a nějak mě to znovu chytlo. Ale samozřejmě hlavní důvod je ten, že vždy se najdou takoví hráči, kteří přijdou na server dělat neplechu, ať už tím, že mají cheaty a nebo, že porušují pravidla nějakým jiným způsobem, např: dávají fks, či mfk atp. A tomu bych chtěl zabránit.
Děkuji za přečtení téhle žádosti a doufám v kladné vyjádření.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
[Prijaty]Žádost o práva na jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na jailbreak
Ak by náhodou nastal nejaký problém pri teste z pravidiel, tak prosím nahodiť na zvyšné servery
(ak bude o to záujem)

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: Žádost o práva na jailbreak
Som veľmi rád, že máš opäť čas a chuť pomáhať na našich serveroch.
Skúsiš si pohovor. Dohodni sa s nejakým JB HLSA.
Skúsiš si pohovor. Dohodni sa s nejakým JB HLSA.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [Pohovor]Žádost o práva na jailbreak
Prijaty, vitej zpet.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1