• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o práva na JB (KUKLY)
Jailbreak/KUKLY
Ahoj, rád bych poprosil o práva na JB serverech.
Nick ve hře: ( . ) ( . )KUKLY( . ) ( . )
Nick na forum: lukykuk23
Profil na forum: ucp.php
Věk: 25
Steam Nick: ( . ) ( . )KUKLY( . ) ( . )
Steam ID: STEAM_0:0:56545152
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=72037
Bany a přestupky: Zatím jsem žádný ban nedostal. Občas nějaké napomenutí od admina, ale stačilo mi, abych si uvědomil, že jednám v rozporu s pravidly.
O mně: Ahoj, jmenuji se Lukáš. Pocházím z Brna a jsem vyučeným kuchařem. Pracuji, jako seřizovač ve společnosti, která vyrábí kluzné ložiska pro automobiloví průmysl. Ve volném čase chodím např. darovat plasmu, za prarodiči a nebo třeba se známými ven. CS 1.6 je moje srdcová záležitost a hraji ho cca. 13let. Hodin mám nahraných v řádu tisíců, jako NS i jako Steam. Jakožto milovník her typu: half-life, counter strike, atd., jsem žačínal na CS 1.5. Na jednom nejmenovaném portálu jsem i chvilku adminoval Aim server.
Proč chci být adminem?: Chtěl bych, aby se pravidla dodržovali vždy a bez ohledů na známost.
Doufám, že jsem vás touhle žádostí neobtěžoval a na odpověď se těším. děkuji. KUKLY.
Ahoj, rád bych poprosil o práva na JB serverech.
Nick ve hře: ( . ) ( . )KUKLY( . ) ( . )
Nick na forum: lukykuk23
Profil na forum: ucp.php
Věk: 25
Steam Nick: ( . ) ( . )KUKLY( . ) ( . )
Steam ID: STEAM_0:0:56545152
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=72037
Bany a přestupky: Zatím jsem žádný ban nedostal. Občas nějaké napomenutí od admina, ale stačilo mi, abych si uvědomil, že jednám v rozporu s pravidly.
O mně: Ahoj, jmenuji se Lukáš. Pocházím z Brna a jsem vyučeným kuchařem. Pracuji, jako seřizovač ve společnosti, která vyrábí kluzné ložiska pro automobiloví průmysl. Ve volném čase chodím např. darovat plasmu, za prarodiči a nebo třeba se známými ven. CS 1.6 je moje srdcová záležitost a hraji ho cca. 13let. Hodin mám nahraných v řádu tisíců, jako NS i jako Steam. Jakožto milovník her typu: half-life, counter strike, atd., jsem žačínal na CS 1.5. Na jednom nejmenovaném portálu jsem i chvilku adminoval Aim server.
Proč chci být adminem?: Chtěl bych, aby se pravidla dodržovali vždy a bez ohledů na známost.
Doufám, že jsem vás touhle žádostí neobtěžoval a na odpověď se těším. děkuji. KUKLY.
-
lukykuk23 - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o práva na JB (KUKLY)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na JB (KUKLY)
Připomeň mi v PM, proč tě mám zafixovaného jako blbečka, pletu si tě s někým?
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Nemám tušení, proč mně máš takhle zafixovaného. Občas možná udělám nějaký nesmysl, ale pravidla dodržuji.
-
lukykuk23 - Kolemjdoucí
Dobře tedy, je možné, že si tě s někým pletu, poprosím adminy o reference.
-
Re: [Reference] Žádost o práva na JB (KUKLY)
Admini to s tebou vidí všelijak, ale není to na špatné cestě, zkus nahlásit nějaké hráče do PP a za měsíc si můžeš požádat znovu.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
• Stránka 1 z 1