• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žádost o práva na JB
Ahoj, rád by sem požádal o admin práva na Jailbreaku.
Nick ve hře: Snopyyy8
Nick na fóre : thesnopy
Profil na fóre : thesnopy-u5790.html
Vek : 19
Steam nick : Snopyyy8
Steam ID : STEAM_0:0:160089440
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=860355
Nějaké bany nebo jine prohřešky ( GS, jiný protál ): Momentálně nemám žádný ban a celkem dlouho jsem neměl, ani mít doufam nebudu. Na jiném portále nehraju, jen na Cs:go jsem hrál cod:mw jinde, ale ban nemám žádný.. Popřípadě jestli o nějakem víte tak to sem můžete napsat nebo odkaz, já o žádným nevím.
Něco o sobě : Ahoj, jmenuju se Vašek, dokončil jsem školu obor kuchař. Rád hraju fotbal, florbal, tenis a nohejbal. Fotbalu se věnuju závodně 13 let. Často chodím ven s kamarády, jezdit na kole nebo teď v horku si zaplavat. Občas rád zajdu i do kina na nějaký ten zajimavý film. Když mám volný čas si zahraju Goučko a Cs 1.6.. Jailbreak, modu jailbreak se věnuju nějakou dobu, teď jsem měl ve škole nějaký problem tak jsem musel dohánět, tak jsem na Jb neměl čas, ale vše se vyřešilo a mám času plno.
Proč bych chtěl adminovat na GS? : Chtěl bych pomoc ostatním adminum udržovat servery Jailbreaku, najdou se lumpové co na serveru dělají stále bordel, nebo nadávají s spamují mikrofon taková klasika co se děje asi nejvíce.. Hlavně na Jailbreaku 6 tam kvuli tomu přestávají chodit lidi, což mě mrzí protože tam hraju už pěknou dobu.
Děkuji za přečetní.
Nick ve hře: Snopyyy8
Nick na fóre : thesnopy
Profil na fóre : thesnopy-u5790.html
Vek : 19
Steam nick : Snopyyy8
Steam ID : STEAM_0:0:160089440
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=860355
Nějaké bany nebo jine prohřešky ( GS, jiný protál ): Momentálně nemám žádný ban a celkem dlouho jsem neměl, ani mít doufam nebudu. Na jiném portále nehraju, jen na Cs:go jsem hrál cod:mw jinde, ale ban nemám žádný.. Popřípadě jestli o nějakem víte tak to sem můžete napsat nebo odkaz, já o žádným nevím.
Něco o sobě : Ahoj, jmenuju se Vašek, dokončil jsem školu obor kuchař. Rád hraju fotbal, florbal, tenis a nohejbal. Fotbalu se věnuju závodně 13 let. Často chodím ven s kamarády, jezdit na kole nebo teď v horku si zaplavat. Občas rád zajdu i do kina na nějaký ten zajimavý film. Když mám volný čas si zahraju Goučko a Cs 1.6.. Jailbreak, modu jailbreak se věnuju nějakou dobu, teď jsem měl ve škole nějaký problem tak jsem musel dohánět, tak jsem na Jb neměl čas, ale vše se vyřešilo a mám času plno.
Proč bych chtěl adminovat na GS? : Chtěl bych pomoc ostatním adminum udržovat servery Jailbreaku, najdou se lumpové co na serveru dělají stále bordel, nebo nadávají s spamují mikrofon taková klasika co se děje asi nejvíce.. Hlavně na Jailbreaku 6 tam kvuli tomu přestávají chodit lidi, což mě mrzí protože tam hraju už pěknou dobu.
Děkuji za přečetní.
-
thesnopy - Profesionál
[Zamietnuté] Žádost o práva na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na JB
Hráča poznám už nejakú tu dobu tak skúsenosti:
+volá ma na servery, keď sú problémy
+upozorňuje hráčov, keď nadávajú alebo dajú FK
+keď je simon dáva kreatívne kolá
+ak si není v niečom 100% istý tak sa ma spýta
+volá ma na servery, keď sú problémy
+upozorňuje hráčov, keď nadávajú alebo dajú FK
+keď je simon dáva kreatívne kolá
+ak si není v niečom 100% istý tak sa ma spýta
-
Brano21 - Spamer Veterán
Re: Žádost o práva na JB
Přihlas se do akademie.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1