• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva na JB
Zdravím rád bych zkusil znovu žádost na JB.
Nick ve hře : Dandousek
Nick na fóru : Dandousek
Profil na fóru : dandousek-u57831.html
Věk : 19 let
Steam nick : Dandousek
Steam ID : STEAM_0:1:203114604
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=51488
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, iný portál ) : Určitě jsem nějaké bany dostal, nevím přesně kolik jich bylo, teď před vymazáním BL jsem dostal nějaké bany za scripty, přiznávám byla to chyba ale minulost už nevrátím, potom bych rád přiznal že jsem dostal 2 bany k CT, jeden už si nepamatuju a druhý byla situace, že jsem dostal na 48h za MFK jelikož jsem nedával pozor a určitě by se našlo i více hloupostí, ale ze všeho jsem se poučil.
Něco o sobě : Ahoj, jmenuji se Daniel, je mi 19 let pocházím z Hranic, ve volném čase hraju fotbal a hlavně PC hry.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Nenapadá mě nic originálního co bych mohl napsat a nechci psát věci co se tu pořád opakují, např. boj proti cheaterum a tak dále, asi jen to že bych se k vám rád nějak připojil.
Děkuji za přečtení žádosti a snad nebudete moc tvrdí
Nick ve hře : Dandousek
Nick na fóru : Dandousek
Profil na fóru : dandousek-u57831.html
Věk : 19 let
Steam nick : Dandousek
Steam ID : STEAM_0:1:203114604
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=51488
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, iný portál ) : Určitě jsem nějaké bany dostal, nevím přesně kolik jich bylo, teď před vymazáním BL jsem dostal nějaké bany za scripty, přiznávám byla to chyba ale minulost už nevrátím, potom bych rád přiznal že jsem dostal 2 bany k CT, jeden už si nepamatuju a druhý byla situace, že jsem dostal na 48h za MFK jelikož jsem nedával pozor a určitě by se našlo i více hloupostí, ale ze všeho jsem se poučil.
Něco o sobě : Ahoj, jmenuji se Daniel, je mi 19 let pocházím z Hranic, ve volném čase hraju fotbal a hlavně PC hry.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Nenapadá mě nic originálního co bych mohl napsat a nechci psát věci co se tu pořád opakují, např. boj proti cheaterum a tak dále, asi jen to že bych se k vám rád nějak připojil.

Děkuji za přečtení žádosti a snad nebudete moc tvrdí

-
Dandousek - Zkušený
[Z]Žádost o práva na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na JB
Pokud to myslíš vážně, přihlas se do akademie.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1