• Stránka 1 z 1
Žádost o práva na Knife 1
Nick v hre : najf
Nick na fóre : najf
Vek : 26
Steam nick : najf
Steam ID : STEAM_0:1:65886703
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nejsem si ničeho takového vědom, hraju jen čistě a samozřejmě dobře.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Petr, mám rád kluky a jsem full cs 1.6 nerd. Pracuji na šachtě, a veškerý volný čas trávím na cs 1.6
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na GS bych chtěl být adminem, protože ostatní admini stojí za starou bačkoru, bojí se dávat bany, hodně se tam nadává - nikdo neřeší, já však tohle hodlám řešit !!! tohle není samozřejmě vše, jejich aktivita zcela nulová... mám doporučení na admina od Romana Venuše Vesmíra a MedMaxe. děkuji, přeji hezký zbytek dne. najf
Nick na fóre : najf
Vek : 26
Steam nick : najf
Steam ID : STEAM_0:1:65886703
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nejsem si ničeho takového vědom, hraju jen čistě a samozřejmě dobře.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Petr, mám rád kluky a jsem full cs 1.6 nerd. Pracuji na šachtě, a veškerý volný čas trávím na cs 1.6
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na GS bych chtěl být adminem, protože ostatní admini stojí za starou bačkoru, bojí se dávat bany, hodně se tam nadává - nikdo neřeší, já však tohle hodlám řešit !!! tohle není samozřejmě vše, jejich aktivita zcela nulová... mám doporučení na admina od Romana Venuše Vesmíra a MedMaxe. děkuji, přeji hezký zbytek dne. najf
- najf
- Kolemjdoucí
Žádost o práva na Knife 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Knife 1
Najfa rozhodně doporučuji, svědomitý hráč, dle mě by to byl jeden z nejlepších adminů na serveru. Dnešní admini absolutně neplní své povinnosti.
„Zvyk je železná košile.“
-
Fooren - Amatér
Re: Žádost o práva na Knife 1
Přihlaš se do akademie.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1