Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Akademie]Žádost o práva na mód JailBreak - MaTy

Příspěvekod MaTyy559 » 29 pro 2016, 12:05 VIP

Nick na serveru: MaTy ^^

SID: STEAM_0:0:164684660

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 14 ( 11.05 2002 ) - myslím si, že pokud je člověk dosti inteligentní, tak na věku nezáleží, věk je pouze číslo, nikoliv inteligence člověka.

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=8635

Bany, které jsem dostal: Nejsem si vědomý nějakého banu, pokud ano, tak se Vám omlouvám, že si ho nepamatuji.

Něco o mně: Jmenuji se Matyáš, je mi 14 let. Aktuálně chodím do 8. třídy základní školy v Praze. Mezi mé koníčky/záliby patří "Freestyle Scootering". Je to extrémní sport, nebo mě také baví střílení ze vzduchové zbraně, dokáže mě to na nějakou tu dobu zabavit. Lidé říkají, že jsem ochotný, hodný a že jsem perfekcionista, tzn., že když vidím něco nakřivo, tak to hned narovnám. Nejsem typ člověka, jakého hned urazí a on odejde, já zapnu "mód" ignorace. :lol:

Proč právě já: Chtěl bych poznat nové lidi, nový kolektiv, chtěl bych začít "pracovat", pracovat jako Administrátor na severech, zbavovat se lidí, kteří porušují pravidla, nadávají na portál, dělají reklamy atp.

Zkušenosti s CS:GO: Jelikož tuto hru hraji již přes 2 roky určitě, tak si myslím, že zkušenosti mám celkem na vysoké úrovni, příkazy znám, poradit umím. Řekl bych, že moje zkušenosti s CS:GO jsou v procentech tak 95%.

Případné poznámky: Mám nahráno málo, ale měl jsem ještě jiný účet, na kterém jsem nějaké ty dny měl na hrané. Pravidla znám, umím je.

Z mé strany vše, děkuji za přečtení této přihlášky, hezký zbytek dne ;)
MaTyy559
CS:GO Admin-akademik
CS:GO Admin-akademik

[Akademie]Žádost o práva na mód JailBreak - MaTy

od Rumcajz » 29 pro 2016, 12:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva na mód JailBreak - MaTy

Příspěvekod TomMyGS » 31 pro 2016, 19:20 VIP

Žadatel o pravomoce se rozmyslel a zkusí první akademii. Můžete to zamknout.

e. Brookly: Odebrán za neplnění akademických povinností.
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Nábory Adminů