Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[z] Žádost o práva na Public#1

Příspěvekod Nejmen » 04 led 2020, 12:25 VIP

- Dobrý den, rád bych si požádal o práva na serveru Public#1.

- Jméno ve hře : Dyo

- Jméno na forum : Nejmen

- Věk : 21 let

- Profil na Forum : nejmen-u67162.html

- Hlstats : hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=663606

- Steam ID : STEAM_0:1:518793135

- Steam Nick : Dyo

- Bany a Prohřešky : Jsem slušný hráč, co si chce zahrát jen. Žádné napomenutí nebo bany jsem nedostal.

- Něco o sobě : Ahoj, jmenuji se Marek, je mi 21 let a pocházím z Brna. Jsem už pracující člověk, ale pokaždé jak přijdu z práce jsem aktivni každý den. Jsem schopný trávit furt na csku a zvlášt na vašem serveru Public#1 zakoupil jsem si tam i EVIP aby se mi lépe hrálo. Jsem vyučený strojař, ale pracuji jako Elektrikář, dělám křižovatky a VO po celém Brně.

- Proč žádám o práva? : Je to však kvůli tomu, že spousta lidi neplní povinnosti jak u CT (Defus) tak i u T (Plant). Chci dohlížet na vývoj té celé hry a zlepšovat nebo napomínat a pokud však neuposlechně tak BAN, když mohu jsem ve SPECT a sleduji hráče co se mi nelíbí jejich styl hry a většinou zavolám ADMINA ( CyberMole / Summertime Madness ). Tyhle adminy mám na STEAM a většinou jím píšu když jsou aktivní.

- s Pozdravem Marek ( Dyo ).
-Ovšem chápu moje účast na FORUM je mizerná, ale co mohu slíbit, že se to zlepší.
Čím je život těžší, tím je hezčí.

ADMIN ( 6.2.2020 )
Nejmen
Pokročilý
Pokročilý

[z] Žádost o práva na Public#1

od Rumcajz » 04 led 2020, 12:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva na Public#1

Příspěvekod useless » 04 led 2020, 12:45 VIP

Nejmen píše:Jsem slušný hráč, co si chce zahrát jen. Žádné napomenutí nebo bany jsem nedostal.

Proc lzes?
https://banlist..../ban_details.php?bid=272283
http://fd..../upload/18-10-2019-18-12-08-xtr23498.jpg

Cheatoval jsi na serverech kde jsi pak zadal o prava. Co nam zaruci ze nedelas uplne to same i tady? Nic...

Zamitnuto.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Re: Žádost o práva na Public#1

Příspěvekod Nejmen » 04 led 2020, 12:55 VIP

Ano na ... jsem zapomněl, vím že je to chyba. Ale nemám důvod a nestojí mě to za to abych hrál znovu s tím s čím jsem hrál. Nepotřebuji to, důvod kvůli tomu byl abych si vše koupil ( STEAM ) je pro mě základ a základ je dobrá hra pro mě. S chyby jsem se poučil. A zaručuji vás tím, že hraji podle pravidel.

Každopádně bych byl mezi vašich řadách moc rád a dohlížel na rozvoj a funkčnost portálu.
Čím je život těžší, tím je hezčí.

ADMIN ( 6.2.2020 )
Nejmen
Pokročilý
Pokročilý

Re: [z] Žádost o práva na Public#1

Příspěvekod Seweee » 04 led 2020, 13:37

Tak si třeba příště vzpomeneš ;) Každopádně s uselessem souhlasím, navíc jsem si projel Tvůj chat...neříkám, že to je úplná hrůza, ale takhle by se budoucí admin vyjadřovat rozhodně neměl. Verdikt zůstává. Pokud myslíš pomáhání portálu skutečně vážně, tak nahlašuj do porušení pravidel a uvidí se, co dál.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [z] Žádost o práva na Public#1

Příspěvekod JohnyCZ2 » 19 úno 2020, 15:20

Vyjadrujem sa kam nemám a riskujem ban na web...
JohnyCZ2
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů