• Stránka 1 z 1
[V řešení] Žádost o prava na server Pokemod
Dobrý den, chtěl bych požádat o administrátorské práva na server Pokemod.
Na serveru Pokemod se jmenuju NymburkSRO a hraju tam už poměrně dlouho, ale občas si měním jména, takže mě můžete znát pod různými jmény jako: Aezo, Alakazam, NymburkSRO, Ahri.
Mé jméno na fóru je Alakazam, jak můžete vidět nahoře
a to z důvodu, že je to můj nejoblíbenější pokemon.
Můj odkaz na fórum: alakazam-u50599.html . Na fóru nejsem moc aktivní, protože raději radím lidem in-game. Fórum je pro mě docela nepřehledné
.
Na steamu se jmenuji stejně jak v CS 1.6, NymburkSRO, a moje steam ID je: STEAM_0:0:64400045.
Moje HLstatsX: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... yer=341629
Ban jsem nikdy na žádném serveru nedostal. <naštěstí>
Jmenuji se Michael, je mi 16 let a jsem studentem druhého ročníku Obchodní akademie oboru IT. Mezi mé volnočasové aktivity se řadí čtení knih, sledování seriálů (GoT, Grimm atd.) a také hraní her. Má nejoblibenější hra je League of Legends, kterou hraji již od bety a aktivně od 3. sezóny. Také rád hraji FPS hry. Jediná FPS hra, kterou hraji aktivně je CS 1.6 na serveru Pokemod. I přesto, že mi je 16 let, stále mám rád pokémony
.
Adminem serveru Pokemod bych se chtěl stát protože:
1) Na serveru není skoro žádný admin aktivní a to bych chtěl změnit.
2) Chci pomáhat hráčům, tak aby mě brali vážně (hodně lidí si mých rad nevšímá).
3) Chci ulehčit hraní poctivým hráčům, protože obyčejný hráč s hackerem nic moc neudělá
.
Děkuji za přečtení mé žádosti a doufám, že ji pečlivě zvážíte. NymburkSRO
Na serveru Pokemod se jmenuju NymburkSRO a hraju tam už poměrně dlouho, ale občas si měním jména, takže mě můžete znát pod různými jmény jako: Aezo, Alakazam, NymburkSRO, Ahri.
Mé jméno na fóru je Alakazam, jak můžete vidět nahoře

Můj odkaz na fórum: alakazam-u50599.html . Na fóru nejsem moc aktivní, protože raději radím lidem in-game. Fórum je pro mě docela nepřehledné

Na steamu se jmenuji stejně jak v CS 1.6, NymburkSRO, a moje steam ID je: STEAM_0:0:64400045.
Moje HLstatsX: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... yer=341629
Ban jsem nikdy na žádném serveru nedostal. <naštěstí>
Jmenuji se Michael, je mi 16 let a jsem studentem druhého ročníku Obchodní akademie oboru IT. Mezi mé volnočasové aktivity se řadí čtení knih, sledování seriálů (GoT, Grimm atd.) a také hraní her. Má nejoblibenější hra je League of Legends, kterou hraji již od bety a aktivně od 3. sezóny. Také rád hraji FPS hry. Jediná FPS hra, kterou hraji aktivně je CS 1.6 na serveru Pokemod. I přesto, že mi je 16 let, stále mám rád pokémony

Adminem serveru Pokemod bych se chtěl stát protože:
1) Na serveru není skoro žádný admin aktivní a to bych chtěl změnit.
2) Chci pomáhat hráčům, tak aby mě brali vážně (hodně lidí si mých rad nevšímá).
3) Chci ulehčit hraní poctivým hráčům, protože obyčejný hráč s hackerem nic moc neudělá

Děkuji za přečtení mé žádosti a doufám, že ji pečlivě zvážíte. NymburkSRO
-
Alakazam - Kolemjdoucí
[V řešení] Žádost o prava na server Pokemod
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o prava na server Pokemod
Ještě bych chtěl vysvětlit můj datum registrace. Jelikož jsem resetoval heslo, tak se asi datum registrace změnil. V případě potřeby mohu poslat kopii e-mailu.
Děkuji NymburkSRO
Děkuji NymburkSRO
-
Alakazam - Kolemjdoucí
Re: Žádost o prava na server Pokemod
Zdravím,
nahlaš prosím alespoň 3 hráče ze serveru do sekce Porušení pravidel, zde na fóru a pak mi napiš.
V řešení.
nahlaš prosím alespoň 3 hráče ze serveru do sekce Porušení pravidel, zde na fóru a pak mi napiš.
V řešení.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1