• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva na Trouble in Town 1
1. Vek minimálne 16 rokov (v opačnom prípade akadémia)* Samozřejmě
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3 snažím se co nejvíce
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6 Samozřejmě
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín budu se snažit si dohrát ty hodiny jinak se za to moc omlouvám
Nazov: Jaibreak #2/ DarkDragon
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva Jaibreak #2 / Jaibreak serverech.
Nick v hre : DarkDragon
Nick na fóre : DarkDragonGS
Profil na fóre : darkdragongs-u68640.html
Vek : 16
Steam nick : DarkDragonBlood
Steam ID : STEAM_0:0:460941717
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761 ... yer=344242 můj starý ůčet na kterých mám nahráno nějaké ty hodiny.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano, dostal jsem na 10minut do chatu že nemožem psát kvůli nadávkám ale už se to nestane už jsem se poučil.
Niečo o sebe : Jmenuji se Filip a je mi 16 let. Chodím na Střední Průmyslovou školu Kolín. dále se samozdřejmě věnuji sportování muj nejoblíbenějším sportem je Orientační běh, ale hraju taky florball (i když to je jen pro fyzičku). Co se týče dalších zájmů tak mezi ně samozdřejmě patří Hraní na Počíači (na kterém hraji převáýně CS, Unturned, MC) a hlavně ta rodina a přátelé.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci Podporovat Server a pomáhat hráčum když potkají nějakého toho problemového hráče nebo někdo kdo nadává/kdo řiká do VoiceChatu/Chatu Nevhodné věci. (budu je varovat). Budu se pokoušet starat o server co nejvíc.
Děkuji za váš čas se věnování mému tématu
S pozdravem
DarkDragonGS přeje hezký zbytek dne
Nazov: Jaibreak #2/ DarkDragon
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva Jaibreak #2 / Jaibreak serverech.
Nick v hre : DarkDragon
Nick na fóre : DarkDragonGS
Profil na fóre : darkdragongs-u68640.html
Vek : 16
Steam nick : DarkDragonBlood
Steam ID : STEAM_0:0:460941717
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761 ... yer=344242 můj starý ůčet na kterých mám nahráno nějaké ty hodiny.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano, dostal jsem na 10minut do chatu že nemožem psát kvůli nadávkám ale už se to nestane už jsem se poučil.
Niečo o sebe : Jmenuji se Filip a je mi 16 let. Chodím na Střední Průmyslovou školu Kolín. dále se samozdřejmě věnuji sportování muj nejoblíbenějším sportem je Orientační běh, ale hraju taky florball (i když to je jen pro fyzičku). Co se týče dalších zájmů tak mezi ně samozdřejmě patří Hraní na Počíači (na kterém hraji převáýně CS, Unturned, MC) a hlavně ta rodina a přátelé.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci Podporovat Server a pomáhat hráčum když potkají nějakého toho problemového hráče nebo někdo kdo nadává/kdo řiká do VoiceChatu/Chatu Nevhodné věci. (budu je varovat). Budu se pokoušet starat o server co nejvíc.
Děkuji za váš čas se věnování mému tématu
S pozdravem
DarkDragonGS přeje hezký zbytek dne

[Z]Žádost o práva na Trouble in Town 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Trouble in Town 1
pardon na Trouble in Town 1
-
DarkDragonGS - Kolemjdoucí
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
post935427.html#p935427
post935619.html#p935619
post946215.html#p946215
post1012376.html#p1012376
post1012015.html#p1012015
post1012107.html#p1012107
post1014060.html#p1014060
Vyzerá, to tak, že predošlé vyjadrenia ti asi nestačili, tak ti to skúsim vysvetliť ja...
Klameš o veku, pár dní dozadu si bol zamietnutý do Akadémie za práva na inom portále, zakladáš si stále nové účty, nespĺňaš základné podmienky ani podmienky, ktoré ti pri starých žiadostiach dali HLSA. To, že si zamietnutý na jeden mód, neznamená, že to môžeš skúšať hneď inde. Podmienky aj čakacia doba platia všade rovnako
Vieš, čo máš zlepšovať, ale miesto toho si urobíš nový účet a skúšaš to znovu...
Ak v najbližšej dobe založíš ďalšiu žiadosť alebo nový účet, tak ťa budem musieť zamietnuť permanentne a tvoje účty zabanovať. Dobre si to teda rozmysli a ďalšiu žiadosť založ až o 2 mesiace
post935619.html#p935619
post946215.html#p946215
post1012376.html#p1012376
post1012015.html#p1012015
post1012107.html#p1012107
post1014060.html#p1014060
Vyzerá, to tak, že predošlé vyjadrenia ti asi nestačili, tak ti to skúsim vysvetliť ja...
Klameš o veku, pár dní dozadu si bol zamietnutý do Akadémie za práva na inom portále, zakladáš si stále nové účty, nespĺňaš základné podmienky ani podmienky, ktoré ti pri starých žiadostiach dali HLSA. To, že si zamietnutý na jeden mód, neznamená, že to môžeš skúšať hneď inde. Podmienky aj čakacia doba platia všade rovnako

Vieš, čo máš zlepšovať, ale miesto toho si urobíš nový účet a skúšaš to znovu...
Ak v najbližšej dobe založíš ďalšiu žiadosť alebo nový účet, tak ťa budem musieť zamietnuť permanentne a tvoje účty zabanovať. Dobre si to teda rozmysli a ďalšiu žiadosť založ až o 2 mesiace

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1