Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]Žádost o práva na Warcraft

Příspěvekod Debius » 29 kvě 2017, 19:32

Ahoj, rád by jsem požádal o práva na serveru Warcraft.

Nick v hre : Debius

Nick na fóre : Debius

Profil na fóre : debius-u50589.html

Vek : 13

Steam nick : Debius

Steam ID : STEAM_0:1:169580359

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=22703

Nejaké bany alebo prehrešky( GS, iný portál ): Jako každý jiný hráč jsem těch přestupků pár měl, ovšem na tomto serveru, na který si žádám prává jsem žádný přestupek ještě neměl.. Ale každopádně jsem nějaké ty přestupky měl na serveru Jailbreak, z kterých jsem se už poučil.

Niečo o sebe : Ahoj, jmenuju se Filip. Je mi 13 let, což vám může napovědět tomu, že chodím pořád na základku :idea: , v budoucnu budu chtít udělat Střední školu a najít si nějakou dobrou práci, založit rodinu s nějakou pěknou slečnou a užívat si života. Ve svém volném čase většinou strávím zde na Gamesites, chodím ven s kamarádma, nebo si hraju se svým psem.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Důvodů proč si mě vybrat je celkem dost, ale je na vás jestli mě vezmete nebo ne.. Jako první a nejdůležitější důvod je ten, že jsem si všiml, že na Warcraftu je snad jeden admin, což zmanemá, že si hráči většinou lezou na textury, AFKujou na zvýšení XPček nebo nadávají v chatu.. Chtěl bych tomuto alespoň z poloviny zabránít, aby si každý hráč nedělal co se mu zachce.Jako dalším důvodem je ten,že na Gamesites hraju 3 roky s pauzama, tudíž vím jak to tu chodí apod.Dále umím trochu používat AMX, co jsem se tak díval na YT, ale není to žádná slává.

Děkuju vám za přečtení přihlášky, doufám, že nevyjde nazmar.
Obrázek_HC Sparta Praha_Obrázek
Debius
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto]Žádost o práva na Warcraft

od Rumcajz » 29 kvě 2017, 19:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva na Warcraft

Příspěvekod GrooS » 29 kvě 2017, 19:49 VIP

Projdi úspěšně akademii a pak se můžeme bavit o právech.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů