Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[O] Žádost o práva PatasCZ47

Příspěvekod KiNgPatas » 21 pro 2016, 17:46 VIP

Nick na serveru: PatasCZ47
SID: STEAM_0:0:176260360
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16 (25.11. 2000) + Dokončená akademie.
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=379
Bany, které jsem dostal:: Byl mi udělen jeden BAN díky mé nepozornosti příkazů simona od té doby jsem se poučil a nikdy jsem žádnej ban nedostal.
Něco o mně: Jmenuju se Patrik a narodil jsem se v lázenském městě Karlovy Vary kde již 9. ročníkem navštěvuju Základní Školu (měl jsem odklad). Zajímám se hlavně o počítače který mám v budoucnu v plánu studovat.Moje koníčky jsou zajímání se o počítače, sport konkrétně fotbal,florbal v dětství 2 roky hokej všechno závodně. Hraní CS:GO hlavně na JailBraiku GS nikoliv kompety nebo jiné mody. V dnešní době nedělám sport již aktivně díky mému zdravý konktrétně astmatu proto se většinu svého času věnuju spíše pasivním aktivitám a škole.
Proč právě já: Poslední dobou na serverech jsou samí kteří nadávaj dávají Mfkilly a dělaj to jen pro svojí zábavu a tomu bych chtěl zamezit dále bych chtěl pomáhat CTčkám i TČkám s pravidlama když si nebudou moc vědět rady.Dále si myslím že dost slušně ovládám pravidla ale to si jenom myslím samozdřejmě to by rozhodl test kdybych jsem se kněmu dostal. Dále jsem hodně aktivní takže jsem na CS:GO a na serverech dost často.
Zkušenosti s CS:GO: Můj aktuální rank je Gold nova I jelikož nehraju kompety tak mi rank padá dolů. Na CS:GO mám nahráno okolo 830 hodin z toho mám tak 600 h. na jailu ale to už po resetu HLstats. nezjistím.
Případné poznámky: No jenom bych chtěl dodat že děkuju všem kdo si tuhle přihlášku přečetl a dále bych chtěl poděkovat všem adminům co mě naučili nějáké to pravidlo a tím jsem se naučil výborně pravidla.
KiNgPatas
Profesionál
Profesionál

[O] Žádost o práva PatasCZ47

od Rumcajz » 21 pro 2016, 17:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva PatasCZ47

Příspěvekod Karl0s » 21 pro 2016, 22:17

Kladné reference od adminů, takže nevidím důvod dát ti šanci ukázat co je v tobě u testů.

Přijat k testům, počkej si na vhodný termín a zapiš se k němu.
Karl0s
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: [T] Žádost o práva PatasCZ47

Příspěvekod byLife » 06 led 2017, 21:45 VIP

Hráč úspěšně splnil testy a byl přijat jako Admin Akademik.

Vitej v týmu a přeji hodně úspěchů
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Nábory Adminů