Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Žádost o Práva. Public #1

Příspěvekod Raizariel » 01 dub 2019, 16:05

Nick na serveru: RazoR
SID: STEAM_0:0:227786632
Sekce, na které chci práva: Public #1
Věk:20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=68285
Bany, které jsem dostal: Zatím jsem nedostal ban, nebo o tom alespoň nevím.
Něco o mně: Zdravím. Jmenuji se Brian. Jsem z Ostravy. Žiju takový ten pohodový život. Mám pohodovou práci od 6 do 14 hodin a poté se věnuji svým koníčkům což je buď kreslení nebo trávím čas na kompu. Pokud je hezky venku a teplo tak se vyvalim vem na vzduch.
Proč právě já: Mám rok zkušeností na jednom serveru který už skončil kvůli financím, myslím si že mám nějaké ty znalosti a schopnosti objevovat dotyčné kteří by si chtěli jakkoliv usnadnit hru a v jejich trestech jsem dost nekompromisní a přísný. Nikdy se nestalo že bych špatně rozsoudil nebo že by přes mě prošli ty známe oblbovačky jako ,,To byl luck já nic nemám".
Zkušenosti s CS:GO: Na Gočko mě vlastně dotáhly kamarádi ze střední bude to už tak 3 - 4 roky nazpět. Takže hraji již poměrně dlouho.. Na mém momentálním účtě to bohužel nejde viděl, používám ho kvůli ostatním hrám které na tom účtě jsou, ale kdybych to měl dohromady spočítat tak mám zasebou tak +- 4k hodin, takže si myslím že nějaké zkušenosti tam budou.
Případné poznámky:Jsem si vědom toho že jsem nenahlásil žádné podezřelé na forum a to z důvodu že ostatní hráči byli vždy rychlejší a nebo se zrovna nacházel jeden z adminů na serveru.
Co se týče odehraných hodin tak jsem zatím na 17 ale to si myslím že taky nebude problém, vzhledem k tomu že hraji na serveru prakticky denně tak ty hodiny rychle naženu.
Raizariel
CS:GO Admin
CS:GO Admin

[Zamítnuto] Žádost o Práva. Public #1

od Rumcajz » 01 dub 2019, 16:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Práva. Public #1

Příspěvekod Gustik » 10 dub 2019, 20:12 VIP

Pokus se nahlásit nějaké hříšníky ze serveru, chovej se slušně a za měsíc to můžeš zkusit znovu.

Zamítnuto.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Nábory Adminů