• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o práva se serverech JB.
Název - JailBreak #4/Lambda
Zdravím, rád by jsem požádal o adminske práva na JailBreak serverech.
Nick ve hře - Lambda
Nick na forku - BinareBoi
Profil na foru - /binareboi-u61982.html
Věk - 15
Steam nick - BinareBoi
Steam ID - STEAM_1:1:237653835
Bany/Chovaní celkově - V tomhle úplně nevím docela dost jsem nadával na JB serv. a v tom rovnou navážu proč se chci stát adminem na JB. Ve hře vidím nespočet hráčů kteří se neřídí pravidly, ale nikdo jim nedal BAN dokonce nedávno tam byl člověk s SH. A to nadávání bylo z afektu, ale uvědomil jsem si to později a samozřejmě už nebudu nadávat.
Něco o mě. - Ahoj, já jsem Honza chodím ještě na základní školu (kvůli odkladu) a jdu do 9. třidy moje záliby jsou samořejmě hraní 1.6 občas si zahraju i cs:go a jiný. Rad se kouknu večer na nějaký film nebo jdu ven. Aktivní jsem každý den aspoň hodinu až 9 podle toho jak moc mám chuť hrát.
Proč by jsem chtěl dělat admina ? - Už jsem to popsal nahoře, ale napíšu to ještě jednou. Chci udržet JB servery bez lidí kteří se snaži hackovat nebo porušují pravidla.
Díky za čtení. Doufám, že to vyjde
.
Zdravím, rád by jsem požádal o adminske práva na JailBreak serverech.

Nick ve hře - Lambda
Nick na forku - BinareBoi
Profil na foru - /binareboi-u61982.html
Věk - 15
Steam nick - BinareBoi
Steam ID - STEAM_1:1:237653835
Bany/Chovaní celkově - V tomhle úplně nevím docela dost jsem nadával na JB serv. a v tom rovnou navážu proč se chci stát adminem na JB. Ve hře vidím nespočet hráčů kteří se neřídí pravidly, ale nikdo jim nedal BAN dokonce nedávno tam byl člověk s SH. A to nadávání bylo z afektu, ale uvědomil jsem si to později a samozřejmě už nebudu nadávat.
Něco o mě. - Ahoj, já jsem Honza chodím ještě na základní školu (kvůli odkladu) a jdu do 9. třidy moje záliby jsou samořejmě hraní 1.6 občas si zahraju i cs:go a jiný. Rad se kouknu večer na nějaký film nebo jdu ven. Aktivní jsem každý den aspoň hodinu až 9 podle toho jak moc mám chuť hrát.
Proč by jsem chtěl dělat admina ? - Už jsem to popsal nahoře, ale napíšu to ještě jednou. Chci udržet JB servery bez lidí kteří se snaži hackovat nebo porušují pravidla.
Díky za čtení. Doufám, že to vyjde

-
BinareBoi - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žádost o práva se serverech JB.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva se serverech JB.
Prejdi Akadémiou.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1