• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o práva SkyBlock
Zdravím, chtěl by se stát adminem na Minecraftu
1. Vek: 20 tuto středu mě bylo
2. Nick v hře: dytikCZ
3. Originálny MC: ano mám
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Ano mám Vip a dneska jsem si koupil Evip
5. Primárny server kde chcete práva: SkyBlock
6. Denná aktivita: 2-3 h
7. Priestupky na gamesites: nemám žádné
8. Priestupky mimo gamesites: nikde
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Je mi 20 let jsem sportovní typ, rád hrají na pc, ve volném čase jsem venku, mám rád především za sporty Fotbal,Hokej nejvíc tetka hrají Minecraft , Fifu 14 , Counter Strike Global Offensive.
10. Proč právě já mám byt adminom (minimálne 50 slov): chtěl bych hlavně pomoct adminům a chránit server od cheatrů, a podobných lidí co kazí hru a porušují
Na Minecraftu jsem aktivní, a znám tam hodně lidí co kazí hru a rád bych jim v tom zabránil, protože admini jsou taky lidi ne stroje a nemůžou tam být vždy
1. Vek: 20 tuto středu mě bylo
2. Nick v hře: dytikCZ
3. Originálny MC: ano mám
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Ano mám Vip a dneska jsem si koupil Evip
5. Primárny server kde chcete práva: SkyBlock
6. Denná aktivita: 2-3 h
7. Priestupky na gamesites: nemám žádné
8. Priestupky mimo gamesites: nikde
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Je mi 20 let jsem sportovní typ, rád hrají na pc, ve volném čase jsem venku, mám rád především za sporty Fotbal,Hokej nejvíc tetka hrají Minecraft , Fifu 14 , Counter Strike Global Offensive.
10. Proč právě já mám byt adminom (minimálne 50 slov): chtěl bych hlavně pomoct adminům a chránit server od cheatrů, a podobných lidí co kazí hru a porušují
Na Minecraftu jsem aktivní, a znám tam hodně lidí co kazí hru a rád bych jim v tom zabránil, protože admini jsou taky lidi ne stroje a nemůžou tam být vždy
-
jackson - Pokročilý
[Zamítnuto] Žádost o práva SkyBlock
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva SkyBlock
mám nový nick ve hře jacksonCZE
-
jackson - Pokročilý
http://www.munio-minecraft.cz/stitek/minecraft-1-8
Áno, žiadne priestupky len som našiel asi 6 banov.
+ tento Black list
Áno, žiadne priestupky len som našiel asi 6 banov.

"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Ahoj takže aby něco k tomu řekl tak na tom serveru jsem nikdy nehrál a ten ban jsem nedostal já protože bych o tom něco viděl takže to musel být nějaký kopírák a na Black liste nejsem nikde protože kdy bych byl tak o tom vím a pamatuji se a to samé s banem nic o něm nevím a hraji jen na Skyblock od GS a surival games nikde jinde nehraji
-
jackson - Pokročilý
NEMÁM SA TU ČO VYJADROVAŤ
-
Ero - Pokročilý
jackson píše:Ahoj takže aby něco k tomu řekl tak na tom serveru jsem nikdy nehrál a ten ban jsem nedostal já protože bych o tom něco viděl takže to musel být nějaký kopírák a na Black liste nejsem nikde protože kdy bych byl tak o tom vím a pamatuji se a to samé s banem nic o něm nevím a hraji jen na Skyblock od GS a surival games nikde jinde nehraji
Uviedol si to ako svoj nick, nikto ti veriť nemusí.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Já jsem na tom serveru nikdy nebyl nebudu se hádat pockam na hlsa či vedeni a jen tak pro info nevím o o tom banu nic ani black Liste protože jsem tam nehrál Já ale ten Ero na warez minecraftu
-
jackson - Pokročilý
• Stránka 1 z 1